Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Özel Üniversitelerdeki Araştırma Görevlisi Maaşları
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Histone" data-source="post: 391222" data-attributes="member: 12782"><p><strong><span style="font-family: 'Arial Black'">Yeni Yüzyıl Üniversitesi:</span></strong></p><p>''Bu kurumda çalışacakların bilgisine maaşlar ödenmemektedir.Bir ay içerisinde maaşlar yarım yatmakta ve düzensiz maaşlar ödenmektedir. Maaşınızı gününde isterseniz kapı dışarı ediliyorsunuz bilginize, sayın akademisyenler.</p><p></p><p>Maaşlar ya 1-2 ay gecikmeli yatar ya da yatmaz. Yaz okulu ücretleri verilmez. Okul sahibinin yakınlarının isteğiyle verdiğiniz notlara müdahale edilir. Senede 4-5 kez hoca ilanı verilir. Bölümdeki en eski hoca en fazla 1 yıldır çalışır. Dekanlar maaşını alır diğer hocalar hep uyutulur. Kurumu mahkemeye verdim YÖK'e şikayet ettim. Kurum ilkokul mezunu birinin üstünde gözüküyor. Haciz vs.. koyulmasın diye her türlü üç kağıtçılığı yapan içler acısı bir kurum. '' forumlardan edindiğim bilgiler. Çoğunluk buna benzer yorumlar yapmış bilginize...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Histone, post: 391222, member: 12782"] [B][FONT=Arial Black]Yeni Yüzyıl Üniversitesi:[/FONT][/B] ''Bu kurumda çalışacakların bilgisine maaşlar ödenmemektedir.Bir ay içerisinde maaşlar yarım yatmakta ve düzensiz maaşlar ödenmektedir. Maaşınızı gününde isterseniz kapı dışarı ediliyorsunuz bilginize, sayın akademisyenler. Maaşlar ya 1-2 ay gecikmeli yatar ya da yatmaz. Yaz okulu ücretleri verilmez. Okul sahibinin yakınlarının isteğiyle verdiğiniz notlara müdahale edilir. Senede 4-5 kez hoca ilanı verilir. Bölümdeki en eski hoca en fazla 1 yıldır çalışır. Dekanlar maaşını alır diğer hocalar hep uyutulur. Kurumu mahkemeye verdim YÖK'e şikayet ettim. Kurum ilkokul mezunu birinin üstünde gözüküyor. Haciz vs.. koyulmasın diye her türlü üç kağıtçılığı yapan içler acısı bir kurum. '' forumlardan edindiğim bilgiler. Çoğunluk buna benzer yorumlar yapmış bilginize... [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Özel Üniversitelerdeki Araştırma Görevlisi Maaşları