Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Özel Üniversitelerdeki Araştırma Görevlisi Maaşları
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="esrabdn" data-source="post: 389004" data-attributes="member: 61108"><p>Merhaba özel üniversitelerde araş. gör. olmak ne kadar akla yatkın? Tecrübeli veya bilgi sahibi birileri varsa cevaplayabilir mi? Her kafadan ayrı ses çıkıyor. Yüksek lisans yapıyorum ve özel üniversitenin biri kadro açtı. Ön değerlendirmede sınava girmeye hak kazandım. Her şey de paradan ibaret değil. Ben kendimi geliştirebilecek miyim, yoksa üniversitenin tabiri caizse angarya işlerini mi yapacağım. Böyle olursa ben ne anladım o akademik kadrodan. Yardımcı olacak bir zat-ı muhterem varsa çok ama çok sevinirim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="esrabdn, post: 389004, member: 61108"] Merhaba özel üniversitelerde araş. gör. olmak ne kadar akla yatkın? Tecrübeli veya bilgi sahibi birileri varsa cevaplayabilir mi? Her kafadan ayrı ses çıkıyor. Yüksek lisans yapıyorum ve özel üniversitenin biri kadro açtı. Ön değerlendirmede sınava girmeye hak kazandım. Her şey de paradan ibaret değil. Ben kendimi geliştirebilecek miyim, yoksa üniversitenin tabiri caizse angarya işlerini mi yapacağım. Böyle olursa ben ne anladım o akademik kadrodan. Yardımcı olacak bir zat-ı muhterem varsa çok ama çok sevinirim. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Özel Üniversitelerdeki Araştırma Görevlisi Maaşları