Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Özel Üniversitelerdeki Araştırma Görevlisi Maaşları
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Akademik Forum" data-source="post: 384075"><p>merhaba Birgül, Haliçte dışardan öğr. gör. olarak derslere girdim ve ders saat ücreti 40 tl ayrıca ilk dönem araık ayına kadar yatmadı. aralıkta 80 tl yattı. dönem bitti, bütler bitti hala gerisi yatmadı. harcadığım yol ücreti aldığım ücretten daha fazla oldu. paranın gerisi şubat ve nisanda yattı. kendi kadrolu arş gör ve ögr. gör.lerine bile yatırmadıkları zamanlar oluyor. doç bile olsan bunlarla karşılaşıyorsun haliçte. öğrencilerden çok yükse rakamlar alıp kimseye vermeden yeni bina dikiyorlar. sakın başvurmayın derim. ben başka bir işim olmasa bunlarla vakit kaybetmem. ders anlatmayı sevdiğim için gittim ama tekrar asla !</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Akademik Forum, post: 384075"] merhaba Birgül, Haliçte dışardan öğr. gör. olarak derslere girdim ve ders saat ücreti 40 tl ayrıca ilk dönem araık ayına kadar yatmadı. aralıkta 80 tl yattı. dönem bitti, bütler bitti hala gerisi yatmadı. harcadığım yol ücreti aldığım ücretten daha fazla oldu. paranın gerisi şubat ve nisanda yattı. kendi kadrolu arş gör ve ögr. gör.lerine bile yatırmadıkları zamanlar oluyor. doç bile olsan bunlarla karşılaşıyorsun haliçte. öğrencilerden çok yükse rakamlar alıp kimseye vermeden yeni bina dikiyorlar. sakın başvurmayın derim. ben başka bir işim olmasa bunlarla vakit kaybetmem. ders anlatmayı sevdiğim için gittim ama tekrar asla ! [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Özel Üniversitelerdeki Araştırma Görevlisi Maaşları