Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
ÖYP / Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı
ÖYP Yönetmelikleri
ÖYP'den İlişkisi Kesilenin Yüksek Lisanstan Men Edilmesi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="vlemincx" data-source="post: 389267" data-attributes="member: 55213"><p>Dediğiniz gibi örnekler de vardır hocam muhakkak. Ama bunların çok istisnai olduğunu düşünüyorum. Benim gördüğüm istifa durumları daha çok başka bir mesleğe geçmekle ilgili oluyor. Yanlış olan diğer bir kısmı da bu kararların bir gece yarısı baskını gibi bizlere sunulması. Daha önce IELTS in eşdeğerliliğini değiştiriyorum deyip, ertesi gün uygulamaya konulması, daha sonra IELTS in yine ani bir kararla kaldırılması binlerce kişiyi mağdur etmişti.( Gerçi bu Ösym kararı idi ama Ösym ile Yök ün hiçbir farkı yok gözümde) Ben de onlardan biriydim. 2013 yılında Öyp ile dil kursuna başladım. İngilizcemi biraz geliştiririm diye düşünerek IELTS kursuna gitmeye karar verdim. Kursun bitmesine bir ay kala IELTS e girmeye düşünüyordum. Sabah bir öğrendik ki eşdeğerlik değişmiş. Yeni eşdeğerliğe göre sınava girip 5.0 aldım. Karardan önce girsem 72 olacak puanım 60 olarak değerlendirildi. Daha sonra kursumuz bitince yine IELTS e çalışmaya devam ettim. Özel bir IELTS kursuna yazıldım. Kursun yarısını geçmiştik ki aniden bir kararla bu kez IELTS İn kaldırıldığını öğrendik. O kadar emek harcayıp, çaba gösterip bir sınava hazırlanırken bu değişiklikler insanın psikolojisini derinden etkiliyor. Demeye çalıştığım, maalesef önümüzü göremiyoruz. Bu karar da baştaki kişilerin basiretsizliğinden başka bir şey değil. Onlar düşünmüyorlar, görmüyorlar, bilmiyorlar verdikleri kararın sonuçlarını. Bir karar veriyorsan bunu şu tarihten itibaren uygulayacağım dersin, herkes sonuçlarını bilerek kabul eder bu durumu. Ama maalesef hiç değişmiyor bu "ben yaptım oldu" tavırları.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="vlemincx, post: 389267, member: 55213"] Dediğiniz gibi örnekler de vardır hocam muhakkak. Ama bunların çok istisnai olduğunu düşünüyorum. Benim gördüğüm istifa durumları daha çok başka bir mesleğe geçmekle ilgili oluyor. Yanlış olan diğer bir kısmı da bu kararların bir gece yarısı baskını gibi bizlere sunulması. Daha önce IELTS in eşdeğerliliğini değiştiriyorum deyip, ertesi gün uygulamaya konulması, daha sonra IELTS in yine ani bir kararla kaldırılması binlerce kişiyi mağdur etmişti.( Gerçi bu Ösym kararı idi ama Ösym ile Yök ün hiçbir farkı yok gözümde) Ben de onlardan biriydim. 2013 yılında Öyp ile dil kursuna başladım. İngilizcemi biraz geliştiririm diye düşünerek IELTS kursuna gitmeye karar verdim. Kursun bitmesine bir ay kala IELTS e girmeye düşünüyordum. Sabah bir öğrendik ki eşdeğerlik değişmiş. Yeni eşdeğerliğe göre sınava girip 5.0 aldım. Karardan önce girsem 72 olacak puanım 60 olarak değerlendirildi. Daha sonra kursumuz bitince yine IELTS e çalışmaya devam ettim. Özel bir IELTS kursuna yazıldım. Kursun yarısını geçmiştik ki aniden bir kararla bu kez IELTS İn kaldırıldığını öğrendik. O kadar emek harcayıp, çaba gösterip bir sınava hazırlanırken bu değişiklikler insanın psikolojisini derinden etkiliyor. Demeye çalıştığım, maalesef önümüzü göremiyoruz. Bu karar da baştaki kişilerin basiretsizliğinden başka bir şey değil. Onlar düşünmüyorlar, görmüyorlar, bilmiyorlar verdikleri kararın sonuçlarını. Bir karar veriyorsan bunu şu tarihten itibaren uygulayacağım dersin, herkes sonuçlarını bilerek kabul eder bu durumu. Ama maalesef hiç değişmiyor bu "ben yaptım oldu" tavırları. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
ÖYP / Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı
ÖYP Yönetmelikleri
ÖYP'den İlişkisi Kesilenin Yüksek Lisanstan Men Edilmesi