Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
ÖYP / Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı
ÖYP Yönetmelikleri
ÖYP'den İlişkisi Kesilenin Yüksek Lisanstan Men Edilmesi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="iskender84" data-source="post: 356196" data-attributes="member: 1491"><p>Evet bu konuyu bende merak ediyorum.</p><p></p><p>2014 Kasım'daki kanun değişikliği ve atılmanın geri gelmesi sonrası Ankara Unv Sosyal Bil. Enst. 2015 Şubat öncesi kayıt yapanlara bu seneniz 1. yıl 2021'e kadar zamanınız var demişti. Şimdi YÖK ÖYP Usül ve Esasların 10. Madde 4. Fıkrayı bu şekilde 12.02.2015'te değiştirmiş.</p><p></p><p></p><p>Şimdi burada değişiklik geriye doğru yürümez konusunun yanında "YÖK tarafından ilan edilen lisansüstü eğitim kontenjanlarına yerleştirilen araştırma görevlilerinin..."" ifadesi ilginç. Ben dahil birçok insan yüksek lisans/doktorayı kendi mülakatla kazanıp YÖK'ün kararları ve baskısı sonrası ÖYP kapsamına geçti. Şu halde kadroyu veren YÖK eğitim hakkını doğrudan vermeyen bizim gibiler için bu tarz bir karar verebilir mi?</p><p></p><p>Yanlış anlaşılmasın tezini yazan biri olarak bunu söylüyorum. Ancak bu karar hayat planlamanızı ister istemez etkiliyor. Olası 6 ay 1 senelik sarkmalarda insanları hem kadro hem de eğitimden mi men edeceksiniz?</p><p></p><p>Bu konuda YÖK'ün 444'lü hattı malesef bilgi sahibi değil. Personel'den birilerine ulaşmak lazım bunun yorumunu sanırım en iyi onlar yapar. Ya da yaşayarak göreceğiz!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="iskender84, post: 356196, member: 1491"] Evet bu konuyu bende merak ediyorum. 2014 Kasım'daki kanun değişikliği ve atılmanın geri gelmesi sonrası Ankara Unv Sosyal Bil. Enst. 2015 Şubat öncesi kayıt yapanlara bu seneniz 1. yıl 2021'e kadar zamanınız var demişti. Şimdi YÖK ÖYP Usül ve Esasların 10. Madde 4. Fıkrayı bu şekilde 12.02.2015'te değiştirmiş. Şimdi burada değişiklik geriye doğru yürümez konusunun yanında "YÖK tarafından ilan edilen lisansüstü eğitim kontenjanlarına yerleştirilen araştırma görevlilerinin..."" ifadesi ilginç. Ben dahil birçok insan yüksek lisans/doktorayı kendi mülakatla kazanıp YÖK'ün kararları ve baskısı sonrası ÖYP kapsamına geçti. Şu halde kadroyu veren YÖK eğitim hakkını doğrudan vermeyen bizim gibiler için bu tarz bir karar verebilir mi? Yanlış anlaşılmasın tezini yazan biri olarak bunu söylüyorum. Ancak bu karar hayat planlamanızı ister istemez etkiliyor. Olası 6 ay 1 senelik sarkmalarda insanları hem kadro hem de eğitimden mi men edeceksiniz? Bu konuda YÖK'ün 444'lü hattı malesef bilgi sahibi değil. Personel'den birilerine ulaşmak lazım bunun yorumunu sanırım en iyi onlar yapar. Ya da yaşayarak göreceğiz! [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
ÖYP / Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı
ÖYP Yönetmelikleri
ÖYP'den İlişkisi Kesilenin Yüksek Lisanstan Men Edilmesi