ÖYP Yurtiçi Yabancı Dil Eğitimi Tercih Süreci Hk.

nisaoktem

Öğrenci
Merhabalar;

Ben, ÖYP kadrosu ile Yıldırım Bayezit Üniversitesi Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü araştırma görevlisi kadrosunu kazandım. Dil puanım 62.5 olduğu için 6 aylık yurtiçi yabancı dil eğitimini almak durumundayım ancak YÖK'ün sitesinde 12.02.2016'da son bulan yurtiçi yabancı dil eğitimi tercih dönemini kaçırdığım için tercih yapamadım. Bu durumda ne yapmalıyım ve bu durum kadro ile olan ilişiğimi etkileyecek mi? YÖK tarafından ek bir tercih dönemi açılır mı? Bu sorularıma cevap verebilirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
 

nisaoktem

Öğrenci
Tercih sonuçları açıklandığında öğrenirim ben de sonucu değil mi? YÖK'ün sitesinden takip ettiğime göre henüz sonuçlar açıklanmadı, doğru mudur?
 
Arkaşlar benim yds 66.bildiğim kadarıyla yabancı dil eğitimi almam gerekmiyor.ancak bölüm doktora programı için yök sistemini kullanmam gerekiyor muydu?doktorayı atandığım üni de alacağım.
 

finduilas

Profesör
teşekkürler hocam ama benim asıl merak ettiğim atandığım abd doktora programına internetten başvurmam gerekiyor muydu? personel dairesine sordum gerek yok denildi ama emin olamadım. başka bir başlıkta 02-15 şubat arası yök sisteminden yüksek lisans başvuruları diye bir konu vardı.
Hayir gerekmiyor, dilekce verip okulunuzda baslayacaksiniz.

Sent from my SM-N920T using Tapatalk
 
Üst