Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
ÖYP / Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı
ÖYP Yönetmelikleri
ÖYP Üniversitelerinden İstenen Senet ve Kefil Bilgileri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="alpertunga84" data-source="post: 124181" data-attributes="member: 4553"><p>Arkadaşlar kefil-senet olayında üniversitelerin tavırları değişik oluyor genelde. Kimisi illaki devlet memuru çalışan istiyor, ki genelde bu isteniyor. Kimisi de memur emeklisini de kabul edebiliyor. Hatta ssk-bağkurlu olanı kabul eden de olduğu söyleniyor. Bu konuda ÖYP'den yerleşmiş olan arkadaşlar bilgi verirlerse daha iyi olur. Çünkü bu işi bizzat yaşayan onlar. Üniversite adı olarak belirleyelim ki herkes ona göre adım atsın tercihlerinde. Özellikle illaki çalışan devlet memuru kefil isteyen üniversiteleri ortaya çıkaralım. Çünkü ÖYP düşünen birçok kişi bu memur kefil bulma konusu yüzünden ikilemde kalıyor.</p><p></p><p>Not: Fakat burada 35. madde ile giden carili araştırma görevlilerinden örnekler vermeyelim. Çünkü üniversiteler carililere bu konuda gayet esnek davranıyorlar. Biz sadece ÖYP'lilere olan uygulamaları ele alalım.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="alpertunga84, post: 124181, member: 4553"] Arkadaşlar kefil-senet olayında üniversitelerin tavırları değişik oluyor genelde. Kimisi illaki devlet memuru çalışan istiyor, ki genelde bu isteniyor. Kimisi de memur emeklisini de kabul edebiliyor. Hatta ssk-bağkurlu olanı kabul eden de olduğu söyleniyor. Bu konuda ÖYP'den yerleşmiş olan arkadaşlar bilgi verirlerse daha iyi olur. Çünkü bu işi bizzat yaşayan onlar. Üniversite adı olarak belirleyelim ki herkes ona göre adım atsın tercihlerinde. Özellikle illaki çalışan devlet memuru kefil isteyen üniversiteleri ortaya çıkaralım. Çünkü ÖYP düşünen birçok kişi bu memur kefil bulma konusu yüzünden ikilemde kalıyor. Not: Fakat burada 35. madde ile giden carili araştırma görevlilerinden örnekler vermeyelim. Çünkü üniversiteler carililere bu konuda gayet esnek davranıyorlar. Biz sadece ÖYP'lilere olan uygulamaları ele alalım. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
ÖYP / Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı
ÖYP Yönetmelikleri
ÖYP Üniversitelerinden İstenen Senet ve Kefil Bilgileri