Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
ÖYP / Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı
ÖYP Yönetmelikleri
ÖYP Programının Sorunları ve ÖYPlilerin Çözüm Önerileri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="aDNA" data-source="post: 140031" data-attributes="member: 3489"><p>6111 sayılı kanunla geri dönen ya da benim gibi 1 dönem uzatanların ÖYP de ''YL-Doktora Yapıyor Olmak'' başvuramayacağını ve sebebini kesin bir dille açıklasınlar, hatta Anayasaya Aykırı değil diyorlarsa HUKUK MÜŞAVİRLİKlerinden de yazılı görüş alarak ÖN şartlara koyu puntolarla eklesinler. Ama maalesef 2011 de çıkan yasayı göz ardı ederek yayınladıkları kadroda 3 insanın hayatını alt üst ettiler. Yeni Anayasa çıktığından hayat yıkanların, ekonomileri de yıkılacak. Ayrıca ÖYP Personel Daire başkanlığı kurulmalı ve bu direkt olarak ÖYP den Sorumlu Yürütme Kurulu Üyesi olan Prof. Dr. Muhittin Şimşeğe bağlanmalı. Bu şekilde ÖYP 33/a kadrolarına 50/d veya 35. madde uygulaması yapılmayacaktır. Benim sorunum YÖK Personel Daire Başkanının Emsalsiz bir durumda, kimseye danışmadan ( ÖYP den sorumlu Yürütme Kurulu Üyesi ile de görüşülmüş mü şüpheli) Hukuk Müşavirliklerinden yazılı veya şifayen görüş alınmadan karar verilmesi. Olumsuz yazı 20 dk da yazıldı ama Hukuk Müşavirlerinden 2 hukukçu ''İdare Dava ile dönerseniz'' diyebiliyorsa bu konu Basına, ve diğer devlet büyüklerine iletilmeli. Hatta Gensoru tadında bir olay. Anayasa 48-49 Çalışma Hürriyetinden bahsederken Af yasasından hak veren Torba yasadan hak alan bir düzeni kınıyorum. 2011 Aralıkta çıkan bir yasa ile UYUMSUZ ÖYP Yönetmeliği sadece YÖK'ün sorunudur.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="aDNA, post: 140031, member: 3489"] 6111 sayılı kanunla geri dönen ya da benim gibi 1 dönem uzatanların ÖYP de ''YL-Doktora Yapıyor Olmak'' başvuramayacağını ve sebebini kesin bir dille açıklasınlar, hatta Anayasaya Aykırı değil diyorlarsa HUKUK MÜŞAVİRLİKlerinden de yazılı görüş alarak ÖN şartlara koyu puntolarla eklesinler. Ama maalesef 2011 de çıkan yasayı göz ardı ederek yayınladıkları kadroda 3 insanın hayatını alt üst ettiler. Yeni Anayasa çıktığından hayat yıkanların, ekonomileri de yıkılacak. Ayrıca ÖYP Personel Daire başkanlığı kurulmalı ve bu direkt olarak ÖYP den Sorumlu Yürütme Kurulu Üyesi olan Prof. Dr. Muhittin Şimşeğe bağlanmalı. Bu şekilde ÖYP 33/a kadrolarına 50/d veya 35. madde uygulaması yapılmayacaktır. Benim sorunum YÖK Personel Daire Başkanının Emsalsiz bir durumda, kimseye danışmadan ( ÖYP den sorumlu Yürütme Kurulu Üyesi ile de görüşülmüş mü şüpheli) Hukuk Müşavirliklerinden yazılı veya şifayen görüş alınmadan karar verilmesi. Olumsuz yazı 20 dk da yazıldı ama Hukuk Müşavirlerinden 2 hukukçu ''İdare Dava ile dönerseniz'' diyebiliyorsa bu konu Basına, ve diğer devlet büyüklerine iletilmeli. Hatta Gensoru tadında bir olay. Anayasa 48-49 Çalışma Hürriyetinden bahsederken Af yasasından hak veren Torba yasadan hak alan bir düzeni kınıyorum. 2011 Aralıkta çıkan bir yasa ile UYUMSUZ ÖYP Yönetmeliği sadece YÖK'ün sorunudur. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
ÖYP / Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı
ÖYP Yönetmelikleri
ÖYP Programının Sorunları ve ÖYPlilerin Çözüm Önerileri