Dil eğitimi almadan başlayamazsınız. 65'i sağlamanız gerekmekte. Sonbahar ÜDS/KPDS'den 65 ve üzeri veya Toefl/IELTS gibi sınavlardan 65 ve üzeri eşdeğer puan almanız halinde durumu dilekçe ile bildirip dil eğitimini bırakabilirsiniz.Merhabalar...
üds puanım 65 altı öyp ile atandım..
Acaba dil kursuna gitmeden direk başlayabilir miyim yükseklisansa yoksa dil kursu zorunlumu?
65 in üstünde göreve başlayanlar için dil eğitim süreci nasıl işliyor dostlar?
65 üstü için yurtdışı eğitimi yokmudur hocm?dil puanınız 65in üzerindeyse zaten dil eğitimine katılmıyorsunuz. Dil eğitimi ÜDS veya KPDSden 65in altında puan alıp o şekilde yerleşenler için.
zaten 2 yıl içinde 65 alma şartı varya hani bunu kursa gitmeden sağlasak kendi imkanlarımızla kabul etmezlermi?
65 üstü için yurtdışı eğitimi yokmudur hocm?
peki teşekkür ederim..bir sorum daha olacak..benm başvuru puanım 57.5, kursa gittim 6ay sonra kurs bitiminde 65 alamazsam,yükseklisansım başlayacakmı? bana tanınan 2 yıl sürede aynı zamanda yükseklisans eğitimimi devam ettirebilecekmiyim?
dostlar benim de puanım 70 üstü kurs ve sınavlar benim için geçerli mi yardımcı olursanız sevinirin yurt dışına gitmek zorunlıumu yan i herhangi bir sınava girmek zorundamıyımdil puanınız 65in üzerindeyse zaten dil eğitimine katılmıyorsunuz. Dil eğitimi ÜDS veya KPDSden 65in altında puan alıp o şekilde yerleşenler için.
65 ve üstü olduğundan dil kursuna gitmenize gerek yok. Yurt dışı dil eğitimi isteğe bağlıdır.dostlar benim de puanım 70 üstü kurs ve sınavlar benim için geçerli mi yardımcı olursanız sevinirin yurt dışına gitmek zorunlıumu yan i herhangi bir sınava girmek zorundamıyım
65 almadan öyp kapsamında y.lisansa başlayamazsınız. Dil kursu veren okulların listesini forumda bulabilirsiniz. Maaş alıyorsunuz. Atandıktan sonra 1 yıl içinde 50, 2 yıl içinde 65 alamazsanız ilişiğiniz kesilir ve 16 bin tl dil kursu ücreti talep edilebilir.65 altı dil puanı olan bir kişi olarak, dil eğitimi olayını tam anlamadım. Ben şimdi bu tercihlerde bir yeri kazandım. Direkt yüksek lisansa başlamayıp 6 ay bekleyecek miyim?
Peki dil kursları nerede veriliyor?
Dil kursları boyunca para alıyor muyum, yoksa para mı veriyorum?
Bu dil kursunun bana 6 ay dışında kaybı var mı?
Yurtdışına gitmenin bana zaman kaybı dışındpara olarak zararı var mı?
Devam etmek için vaktiniz olmaz haftada 5 gün gün, günde 5 saat kurs olacak ve önceliğinizin de zaten kurs olması lazım kadronuz buna bağlı ikisini de aynı anda yaparım diyorsanız sorun yok kimse karışmaz ama devamsizlık yaparsanız yine ilişğiniz kesilir.Ben şu an yüksek lisans okuyorum dilim 63,75 . öyp ile atandım diyelim. Dil kursuna gönderdiler beni, yüksek lisansım ne olacak peki devam edemeyecek miyim?
Devam etmek için vaktiniz olmaz haftada 5 gün gün, günde 5 saat kurs olacak ve önceliğinizin de zaten kurs olması lazım kadronuz buna bağlı ikisini de aynı anda yaparım diyorsanız sorun yok kimse karışmaz ama devamsizlık yaparsanız yine ilişğiniz kesilir.