Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
öyp de senet ödeme ve hesaplamada merak edilenler
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="oyp_zorunlu" data-source="post: 496586" data-attributes="member: 104208"><p>Bakın yine bir takım çok bilginler alanınıza kırmızı çizgileri çizmiş ve kendinizi eliniz kolunuz bağlı sanıyorsunuz. </p><p></p><p>Yakın zamanda memur davaları 1 ayda sonuçlanacak diye bir karar okumuştum.Ayrıca dava açıp yürütmeyi durdurma kararını alsanız bile sizin işinizi görür. Artık dava kaç yıl sürerse sürsün. En kötü o 3 yllık süreçte zorunlu hizmetiniz yeni okulunuzda düşer ya da yeni gelişmeler yaşanır.</p><p></p><p>Davanızı açın. Ben açıyorum. Sonucunu buradan paylaşmayacağım. Çünkü burada yeteri kadar yargıç var.Ya onları onları dinleyin ya da hakkınızı arayın. Bu kadar.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="oyp_zorunlu, post: 496586, member: 104208"] Bakın yine bir takım çok bilginler alanınıza kırmızı çizgileri çizmiş ve kendinizi eliniz kolunuz bağlı sanıyorsunuz. Yakın zamanda memur davaları 1 ayda sonuçlanacak diye bir karar okumuştum.Ayrıca dava açıp yürütmeyi durdurma kararını alsanız bile sizin işinizi görür. Artık dava kaç yıl sürerse sürsün. En kötü o 3 yllık süreçte zorunlu hizmetiniz yeni okulunuzda düşer ya da yeni gelişmeler yaşanır. Davanızı açın. Ben açıyorum. Sonucunu buradan paylaşmayacağım. Çünkü burada yeteri kadar yargıç var.Ya onları onları dinleyin ya da hakkınızı arayın. Bu kadar. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
öyp de senet ödeme ve hesaplamada merak edilenler