Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
öyp de senet ödeme ve hesaplamada merak edilenler
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Akademikdaş" data-source="post: 496330"><p><strong>Önemli</strong></p><p></p><p>Ben bir soru sormak istiyorum. ÖYP ile atandıktan sonra hem yüksek lisans hem de doktora aşamasında atandığım üniversite dışında başka bir üniversiteye eğitime gittim. Yüksek lisans aşamasını geçtim, doktora aşamasındayım ve her iki görevlendirmede de 35.madde kapsamında görevlendirilirken senet imzaladım. Fakat her kafadan farklı sesler çıktığı içşn ciddi anlamda kafam da karıştı. Doktora dönemindeyken programdan istifa edersem, ya da programdan atılırsam ve uzmanlığım düşürülürse veya başarısız olursam bu senet miktarlarını ödemek zorunda mıyım? Bu süreçte ben evet maaş aldım ama aldığım maaş arşılığında da hizmetlerim var. Maaşı bedava vermiyorlar herhalde. Bu senetlerin ödenmediği durumlar var mıdır? Ödemeden kurulan var mıdır (50d liler haricinde). Ödese bile geri alan var mıdır? Ödemeyecek durumda olursak yaptırımlar nelerdir? Detaylı bilgi verebilecek olan varsa çok iyi olur.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Akademikdaş, post: 496330"] [b]Önemli[/b] Ben bir soru sormak istiyorum. ÖYP ile atandıktan sonra hem yüksek lisans hem de doktora aşamasında atandığım üniversite dışında başka bir üniversiteye eğitime gittim. Yüksek lisans aşamasını geçtim, doktora aşamasındayım ve her iki görevlendirmede de 35.madde kapsamında görevlendirilirken senet imzaladım. Fakat her kafadan farklı sesler çıktığı içşn ciddi anlamda kafam da karıştı. Doktora dönemindeyken programdan istifa edersem, ya da programdan atılırsam ve uzmanlığım düşürülürse veya başarısız olursam bu senet miktarlarını ödemek zorunda mıyım? Bu süreçte ben evet maaş aldım ama aldığım maaş arşılığında da hizmetlerim var. Maaşı bedava vermiyorlar herhalde. Bu senetlerin ödenmediği durumlar var mıdır? Ödemeden kurulan var mıdır (50d liler haricinde). Ödese bile geri alan var mıdır? Ödemeyecek durumda olursak yaptırımlar nelerdir? Detaylı bilgi verebilecek olan varsa çok iyi olur. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
öyp de senet ödeme ve hesaplamada merak edilenler