Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
öyp de senet ödeme ve hesaplamada merak edilenler
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="yyyssf" data-source="post: 486670" data-attributes="member: 14609"><p>muvafakat verseydi 25600 tl ödemeyecektim. (3 ay 12 gün için) bir aylık yıllık iznim yanmayacaktı. istifa ettikten sonra borç çıkarma süreci var 3 ayı bulur ben tümevrakları bizzat uckla taşıdım gıcıklığına borç çıkarma işlerini uzattılar istifa ettikten sonra bir ay işsiz kaldım adamların kapısında köpek gibi bekledim cebimden harcadım. bunlar da ek masraf. sonrasında şukadar borcun var diye yazı tebliğ ettiler 3 dakikada ödedim sonrasında 4 gün daha borcu yoktur yazısı yazmak için beklettiler. evrak girişi yapmak için bile evrak müdürünün onayını beklediler sadece 3 gün evrak kayıtta erağım bekledi ben de rektörlük kapısında bekledim. hatırladıkça nalet olsun bu kadroya diyorum.</p><p></p><p><span style="color: grey">- - - Güncellendi - - -</span></p><p></p><p></p><p></p><p>YÖK'ün onayına gerek yok rektör bey muvafakat verirse iş bitiyor. Rektör vermediği için bizi YÖK kadroya yerleştirdiği için ve tüm yönetmeliği YÖK hazırlayıp uyguladığı için YÖK ten bu sorunu çözmesi için yardım bekledim. Ama YÖK zorunlu hizmetim olduğu için geçişimi uygun görmedi. yapılacak bir tek şey kaldı. parasını ödemek. Ödedim.</p><p>bir de hocam bu olay vuku ettikten sonra kanun çıkardılar zorunlu hizmet devri toptan kaldırıldı. sadece sağlık ve eş durumlarında bu devir halen olabiliyor. ama bu durumların uyacağı imkansıza yakın bir öğretmenin eş durumu gibi değil. Örneğin; eşiniz izmirde devlette kadrolu siz hakkaride ÖYP li siniz. İstanbulda doktora öğrencisisiniz. eş durumundan hizmet devri yapılabilmesi için. sizin zorunlu hizmetiniz olmalı. bu da ancak doktorayı bitirip hakkari ye dönüş yaptığınızda sizin zorunlu hizmet başlıyor. bu yetiyor mu yetmiyor. sizin izmire devlet kurumuna atanmanız gerekiyor. sonrasında bu işe uygunluk var. yani imkansız desek çok yerinde olur. bir de öbür dünyaya giderseniz sağlık sorunundan zorunlu hizmetinizi öbür tarafa aktarırlar.</p><p></p><p><span style="color: grey">- - - Güncellendi - - -</span></p><p></p><p></p><p>Hocam ben döndüğümde her ne olursa olsun fiili çalışma zorunlu hizmetten eksiltiyordu. istifa ettikten sonra YÖK karar aldı zorunlu hizmetten eksiltme doktora sonrası olur demeye başladı. bizden sonrakiler doktoradan sonra ödeyecekler. ister yar doç olun ister doktor fark etmiyor. ama doktora bitecek.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="yyyssf, post: 486670, member: 14609"] muvafakat verseydi 25600 tl ödemeyecektim. (3 ay 12 gün için) bir aylık yıllık iznim yanmayacaktı. istifa ettikten sonra borç çıkarma süreci var 3 ayı bulur ben tümevrakları bizzat uckla taşıdım gıcıklığına borç çıkarma işlerini uzattılar istifa ettikten sonra bir ay işsiz kaldım adamların kapısında köpek gibi bekledim cebimden harcadım. bunlar da ek masraf. sonrasında şukadar borcun var diye yazı tebliğ ettiler 3 dakikada ödedim sonrasında 4 gün daha borcu yoktur yazısı yazmak için beklettiler. evrak girişi yapmak için bile evrak müdürünün onayını beklediler sadece 3 gün evrak kayıtta erağım bekledi ben de rektörlük kapısında bekledim. hatırladıkça nalet olsun bu kadroya diyorum. [COLOR="grey"]- - - Güncellendi - - -[/COLOR] YÖK'ün onayına gerek yok rektör bey muvafakat verirse iş bitiyor. Rektör vermediği için bizi YÖK kadroya yerleştirdiği için ve tüm yönetmeliği YÖK hazırlayıp uyguladığı için YÖK ten bu sorunu çözmesi için yardım bekledim. Ama YÖK zorunlu hizmetim olduğu için geçişimi uygun görmedi. yapılacak bir tek şey kaldı. parasını ödemek. Ödedim. bir de hocam bu olay vuku ettikten sonra kanun çıkardılar zorunlu hizmet devri toptan kaldırıldı. sadece sağlık ve eş durumlarında bu devir halen olabiliyor. ama bu durumların uyacağı imkansıza yakın bir öğretmenin eş durumu gibi değil. Örneğin; eşiniz izmirde devlette kadrolu siz hakkaride ÖYP li siniz. İstanbulda doktora öğrencisisiniz. eş durumundan hizmet devri yapılabilmesi için. sizin zorunlu hizmetiniz olmalı. bu da ancak doktorayı bitirip hakkari ye dönüş yaptığınızda sizin zorunlu hizmet başlıyor. bu yetiyor mu yetmiyor. sizin izmire devlet kurumuna atanmanız gerekiyor. sonrasında bu işe uygunluk var. yani imkansız desek çok yerinde olur. bir de öbür dünyaya giderseniz sağlık sorunundan zorunlu hizmetinizi öbür tarafa aktarırlar. [COLOR="grey"]- - - Güncellendi - - -[/COLOR] Hocam ben döndüğümde her ne olursa olsun fiili çalışma zorunlu hizmetten eksiltiyordu. istifa ettikten sonra YÖK karar aldı zorunlu hizmetten eksiltme doktora sonrası olur demeye başladı. bizden sonrakiler doktoradan sonra ödeyecekler. ister yar doç olun ister doktor fark etmiyor. ama doktora bitecek. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
öyp de senet ödeme ve hesaplamada merak edilenler