Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
ÖYP / Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı
ÖYP Yönetmelikleri
ÖYP 2012 Yönetmeliği AÇIKLANDI!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="umutlu" data-source="post: 104650" data-attributes="member: 29105"><p>çok güzel açıklamışsınız bende size canı gönülden katılıyorum başarılı insanlar hep geri pilana atılıyor neden diyeceksiniz 4-5 sene alan derslerinde başarı gösteren insanlar kendi alanında ortalamasını yükselterek alanına hakim olduğunu gösteren insnalar hakettiği yerde olamazken birilerinin çıkarına sadece belirleyici olarak alesi göstermeleri herşeyi türkçe ve matematik sorularına bağlayan zihniyetleri şiddetle kınıyorum yaptıkları başarılı insanlara sadece hakaretten başka birşey değil. Bir başka ifadeyle araştırma görevliliği memur sıtatüsüne dönüştürülüyor. Kpss değilde başka bir boyutu ales üstünlüğü ile atama yapılacak.Akademisyenlik için dil bu kadar önemliyse dili artır illa başarılı öğrencileri almak istiyorsan yetiştirmek istiyorsan lisans ortalamasının kat sayısını artır düşürmek yerine. Şimdi ne oldu yatarak hiç zorlanmadan 80-90 ortalama yapan ve bir yıl hazırlanarak ALESten aldığı yüksek puanla atanmış olacak. söylenecek başka birşey bulamıyorum....... (Bu eleştirim burdaki arkadaşlara değil kimse yanlış anlamasın Sadece böyle bir sistemi uygulayan yöneticilerimize. Heralde güçleri yetmedi ortalamaları artırmaya üzerinde oynamaya. bu sistemi uygulayarak haksızlık yapmak daha kolaydı onlar için..... )</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="umutlu, post: 104650, member: 29105"] çok güzel açıklamışsınız bende size canı gönülden katılıyorum başarılı insanlar hep geri pilana atılıyor neden diyeceksiniz 4-5 sene alan derslerinde başarı gösteren insanlar kendi alanında ortalamasını yükselterek alanına hakim olduğunu gösteren insnalar hakettiği yerde olamazken birilerinin çıkarına sadece belirleyici olarak alesi göstermeleri herşeyi türkçe ve matematik sorularına bağlayan zihniyetleri şiddetle kınıyorum yaptıkları başarılı insanlara sadece hakaretten başka birşey değil. Bir başka ifadeyle araştırma görevliliği memur sıtatüsüne dönüştürülüyor. Kpss değilde başka bir boyutu ales üstünlüğü ile atama yapılacak.Akademisyenlik için dil bu kadar önemliyse dili artır illa başarılı öğrencileri almak istiyorsan yetiştirmek istiyorsan lisans ortalamasının kat sayısını artır düşürmek yerine. Şimdi ne oldu yatarak hiç zorlanmadan 80-90 ortalama yapan ve bir yıl hazırlanarak ALESten aldığı yüksek puanla atanmış olacak. söylenecek başka birşey bulamıyorum....... (Bu eleştirim burdaki arkadaşlara değil kimse yanlış anlamasın Sadece böyle bir sistemi uygulayan yöneticilerimize. Heralde güçleri yetmedi ortalamaları artırmaya üzerinde oynamaya. bu sistemi uygulayarak haksızlık yapmak daha kolaydı onlar için..... ) [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
ÖYP / Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı
ÖYP Yönetmelikleri
ÖYP 2012 Yönetmeliği AÇIKLANDI!