Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
ÖYP / Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı
ÖYP Yönetmelikleri
ÖYP 2012 Yönetmeliği AÇIKLANDI!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="tester07" data-source="post: 104405" data-attributes="member: 14487"><p>ales in yüzdesinin artırılmasına sevinmeyen arkadaşlar olabilir. ama gerçek şu ki özel sektöre bile girerken nereden mezun olduğunuzun sorulmasına rağmen, (küçümsemek için söylemiyorum) en son açılmış hocası olmayan bir fakültede 4.00 ortalama yapıp, bizim ankarada birtarafımızdan ter atarak 3 ortalamayı tutturmaya çalışırken o adamların buraya hangi üniversiteden nasıl bir sistemden mezun olduklarına bakılmaksızın aynı kriterde değerlendirilip atanması da hiçbir zaman adil olmadı arkadaşlar. tamam ales çok saçma bir sınav ama en azından sınav ve çalışabilirsiniz. çok büyük bir adaletsizlik azaltıldı bence. hala mükemmel değil ama, tüm türkiyedeki diplomalar denk olmadığı sürece lisans ortalamasının hiçbir espirisi yok. alan sınavı yapılarak veya amerikadaki sistem gibi tüm lisans mezunlarını bölümleri ile ilgili tek bir sınavla değerlendirmek en adil yöntem olurdu. son olarak dil puanının yüzdesinin kesinlikle artırılması gerekirdi diye düşünüyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tester07, post: 104405, member: 14487"] ales in yüzdesinin artırılmasına sevinmeyen arkadaşlar olabilir. ama gerçek şu ki özel sektöre bile girerken nereden mezun olduğunuzun sorulmasına rağmen, (küçümsemek için söylemiyorum) en son açılmış hocası olmayan bir fakültede 4.00 ortalama yapıp, bizim ankarada birtarafımızdan ter atarak 3 ortalamayı tutturmaya çalışırken o adamların buraya hangi üniversiteden nasıl bir sistemden mezun olduklarına bakılmaksızın aynı kriterde değerlendirilip atanması da hiçbir zaman adil olmadı arkadaşlar. tamam ales çok saçma bir sınav ama en azından sınav ve çalışabilirsiniz. çok büyük bir adaletsizlik azaltıldı bence. hala mükemmel değil ama, tüm türkiyedeki diplomalar denk olmadığı sürece lisans ortalamasının hiçbir espirisi yok. alan sınavı yapılarak veya amerikadaki sistem gibi tüm lisans mezunlarını bölümleri ile ilgili tek bir sınavla değerlendirmek en adil yöntem olurdu. son olarak dil puanının yüzdesinin kesinlikle artırılması gerekirdi diye düşünüyorum. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
ÖYP / Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı
ÖYP Yönetmelikleri
ÖYP 2012 Yönetmeliği AÇIKLANDI!