Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Öncelikli Alan Araştırma Görevlisi Alım Hk.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Numan500" data-source="post: 484945" data-attributes="member: 92882"><p>Hocam ilanda şu şart vardı hatırladığım kadarıyla "yüksek lisans tezini ilgili alanda yazmak zorundadırlar". Eğer yüksek lisansa tekrar başlatacak olsalar bu ibareyi koyarlar mıydı? Sadece ders döneminde olma şartı bulunsa o zaman bir parça dediğiniz mümkün görünürdü gözüme. Ancak tabi ben faraziyeler üzerinden hareket ediyorum. Eğer kesin olduğuna dair bir bilginiz varsa paylaşırsanız çok müteşekkir olurum.</p><p></p><p>Bir de şunu eklemek istiyorum, bu başlıkta yüksek lisans programı şu an için iki yerde var. Biri ODTÜ, diğeri Boğaziçi. Fakat her ikisi de tezsiz. O yüzden yüksek lisansa yeniden başlatmayıp sadece tezi o alanda yazdırabilirler belki diye düşünüyorum. Ancak bir türlü netleştiremiyorum. İlgili yönergeyi de okudum fakat bir şey çıkaramadım.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Numan500, post: 484945, member: 92882"] Hocam ilanda şu şart vardı hatırladığım kadarıyla "yüksek lisans tezini ilgili alanda yazmak zorundadırlar". Eğer yüksek lisansa tekrar başlatacak olsalar bu ibareyi koyarlar mıydı? Sadece ders döneminde olma şartı bulunsa o zaman bir parça dediğiniz mümkün görünürdü gözüme. Ancak tabi ben faraziyeler üzerinden hareket ediyorum. Eğer kesin olduğuna dair bir bilginiz varsa paylaşırsanız çok müteşekkir olurum. Bir de şunu eklemek istiyorum, bu başlıkta yüksek lisans programı şu an için iki yerde var. Biri ODTÜ, diğeri Boğaziçi. Fakat her ikisi de tezsiz. O yüzden yüksek lisansa yeniden başlatmayıp sadece tezi o alanda yazdırabilirler belki diye düşünüyorum. Ancak bir türlü netleştiremiyorum. İlgili yönergeyi de okudum fakat bir şey çıkaramadım. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Öncelikli Alan Araştırma Görevlisi Alım Hk.