Ögretim Üyesi İş İmkanlari

TGC

Öğrenci
Merhaba,

Ben Amerika'da ogretim uyesiyim ve yakinda yeni kurulmakta olan bir sirket icin elaman arayacagiz. Aranan sartlar Turkce, Arapca ve Matematik dallarinda doktora sahibi olmak ve Turkiye uzerinden Amerika ve diger ulkelerde ders verebilmek. Detayli bir is ilanini bu forumda paylasmak acaba nasil olur?

Bu is imkani yurt disinda yasamayi kapsamiyor, ayrica ogretim uyesinin asil isinin yerini de almaz, ama ek is imkani!

Cevaplariniz icin simdiden tesekkur ederim!

Nazmi

Akademikpersonel.org
Yönetici
Merhaba hocam, tabiki siz detaylı olarak ilanınızı yayınlayın şartları vs. biz de sosyal medya gruplarımızda paylaşalım.

açıkliman

Öğrenci
Merhabalar konuyu tam olarak nereye soracağımı bilemediğim için buraya yazmaya karar verdim ben yaşımdan dolayı ÖYP ye giremiyorum. 35 yaşımı doldurdum. uluslar arası ilişkiler alanında yüksek lisansım bitmek üzere doktorayı da bitirip yardımcı docent kadrosu alabilir miyim yoksa bu bir hayal midir... ayrıca bir arkadaş yardımcı doc olabilmek için belirli bir görev derecesi gerekli demiş... cevaplarınız için teşekkürler

Nazmi

Akademikpersonel.org
Yönetici
Merhabalar konuyu tam olarak nereye soracağımı bilemediğim için buraya yazmaya karar verdim ben yaşımdan dolayı ÖYP ye giremiyorum. 35 yaşımı doldurdum. uluslar arası ilişkiler alanında yüksek lisansım bitmek üzere doktorayı da bitirip yardımcı docent kadrosu alabilir miyim yoksa bu bir hayal midir... ayrıca bir arkadaş yardımcı doc olabilmek için belirli bir görev derecesi gerekli demiş... cevaplarınız için teşekkürler

35 yaş sorunu sadece araştırma görevliliği ile ilgilidir. 50 yaşında bile yardımcı doçent olabilirsiniz.

açıkliman

Öğrenci
35 yaş sorunu sadece araştırma görevliliği ile ilgilidir. 50 yaşında bile yardımcı doçent olabilirsiniz.

Nazmi hocam cevabınız için çok teşekkür ederim. Ancak bir noktada kafama şu takılıyor ki bunu yorgunsavaşçı nickli bir arkadaş daha önce açılmış bir forumda şöyle dile getirmiş: "ben doktora öğrencisiyim ve akademisyenliği çok istiyorum.Yard.doç kadrosu için yaş sınırı yok ama daha önce bir yerde çalışmadım. Yard. doç kadroları 5. yada 4. dereceden çıkıyor bu kadroya alınabilmek için de 6. veya 7. dereceden bir kadroda daha önce çalışmış olmak gerekiyor sanırım. Ben bu durumda yard. doç kadrosu alamıycak mıyım? Ne yapmam gerekiyor bir öneriniz var mı? Öğretim görevlisi kadrosu alsam doktoram bittikten sonra yard. doç olabilir miyim?" bu soruyu cevaplarsanız çok memnun olurum teşekkürler

Nazmi

Akademikpersonel.org
Yönetici
Zaten yüksek lisans ve doktora bitirince bir derece fazla olarak atanırsınız o yüzden sorun yok öğretim görevlisi olup da geçebilirsiniz o da olur.