Öğretim görevlisi kadrolarına ne zaman çıkılacak?

Hava.aksy

Öğrenci
Hocalarım merhaba. Aralıkta yüksek lisans tezimi savundum. Öğretim görevlisi kadrolarına başvurmak istiyorum ama bu yıl hiçbir devlet üniversitesine ait kadro ilanı yok. Geçen yıl bu tarihlerde ilanlara çıkılmaya başlanmış, bu yıl ki ilanların tarihi ile ilgili bilgisi ya da öngörüsü olan var mı? Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

suleymanevsen

Öğrenci
Hocam kesin bir ilan tarihi olmamakla beraber coğu üniversite temmuz gibi başlıyor özelliklede aralıkta cok fazla ilan oluyor tabi öncesinde ilanlar oluyor yapmanız gereken resmi gazete uygulamasıni indirip haftada 1-2 gün arada çeşitli ilanlara göz atmak yada bazı sitelerde bunların ilanları sürekli yayınlanıyor onu takip etmekten başka seçenek yok

Hava.aksy

Öğrenci
Hocam kesin bir ilan tarihi olmamakla beraber coğu üniversite temmuz gibi başlıyor özelliklede aralıkta cok fazla ilan oluyor tabi öncesinde ilanlar oluyor yapmanız gereken resmi gazete uygulamasıni indirip haftada 1-2 gün arada çeşitli ilanlara göz atmak yada bazı sitelerde bunların ilanları sürekli yayınlanıyor onu takip etmekten başka seçenek yok

Teşekkür ederim hocam