Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Öğretim Görevlisi
Öğretim Görevliliği Giriş Sınavlarına dair kritik sorular
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Akademik Forum" data-source="post: 473597"><p><strong>Yönetim ve Organizasyon Öğretim Görevlisi Sınavı</strong></p><p></p><p>Merhaba Arkadaşlar,</p><p></p><p>Geçtiğimiz günlerde iki farklı üniversitenin Yönetim ve Organizasyon Bölümü için öğretim görevlisi alım sınavına girdim. Aşağıda çıkan sorulara yer vereceğim ancak şunu belirtmek istiyorum. Sınav süresince kimlik kontrolü falan olmadı, yani yerime başkası bile girse kimsenin umrunda olmayacaktı. Böyle yapmalarından alınacak kişinin belli olduğu kanaatine vardım, eğer öyle bir şey yaptılarsa da Allah'a havale ettim</p><p></p><p>Sınav Soruları şu şekildeydi</p><p>1. Klasik, Neo-Klasik ve Modern Teorileri karşılaştırarak açıklayınız</p><p>2. Liderlik türlerini açıklayınız</p><p>3. Yönetim fonksiyonları nelerdir, açıklayınız</p><p>4. Motivasyonun Amaç ve Kapsam Teorilerini açıklayınız</p><p></p><p>1. Klasik Yaklaşımın işletme bilime katkısı nelerdir</p><p>2. Yönetimin görevleri nelerdir, açıklayınız</p><p>3. İşletmenin kuruluş aşamaları nelerdir, açıklayınız</p><p>4. Hukuki olarak işletmeleri sınıflandırıp, açıklayınız</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Akademik Forum, post: 473597"] [b]Yönetim ve Organizasyon Öğretim Görevlisi Sınavı[/b] Merhaba Arkadaşlar, Geçtiğimiz günlerde iki farklı üniversitenin Yönetim ve Organizasyon Bölümü için öğretim görevlisi alım sınavına girdim. Aşağıda çıkan sorulara yer vereceğim ancak şunu belirtmek istiyorum. Sınav süresince kimlik kontrolü falan olmadı, yani yerime başkası bile girse kimsenin umrunda olmayacaktı. Böyle yapmalarından alınacak kişinin belli olduğu kanaatine vardım, eğer öyle bir şey yaptılarsa da Allah'a havale ettim Sınav Soruları şu şekildeydi 1. Klasik, Neo-Klasik ve Modern Teorileri karşılaştırarak açıklayınız 2. Liderlik türlerini açıklayınız 3. Yönetim fonksiyonları nelerdir, açıklayınız 4. Motivasyonun Amaç ve Kapsam Teorilerini açıklayınız 1. Klasik Yaklaşımın işletme bilime katkısı nelerdir 2. Yönetimin görevleri nelerdir, açıklayınız 3. İşletmenin kuruluş aşamaları nelerdir, açıklayınız 4. Hukuki olarak işletmeleri sınıflandırıp, açıklayınız [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Öğretim Görevlisi
Öğretim Görevliliği Giriş Sınavlarına dair kritik sorular