Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Öğretim Görevlisi
Öğretim Görevliliği Giriş Sınavlarına dair kritik sorular
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="rehberim" data-source="post: 428208" data-attributes="member: 6177"><p>Arkadaşlar selam,</p><p></p><p>Bir üniversitenin Sağlık Hizmetleri MYO Çocuk Gelişim Programı sınavına girdim. 3 kişinin Ön başvurusu kabul edildi. Sınava ise iki kişi girdik. Sınava giren kişi ortalıkta kadronun kendisine açıldığını söylemiş ben pek itibar etmedim sonra sınav oldu sınavda alakasız sorular sorulmuştu. O kadar alakasız ki sorunun biri kimya alnıyla alakalı yapılmış bir tübitak projesinin başlığını alıp soru olarak sormuşlardı. soru şuydu: "ilköğretim çağı çocuklarının çevresel kirleticiler ile temas durumları ve sağlık göstergeleri ile davranış üzerine etkileri nelerdir?" Soruyu g00gldan arattığınızda karşınıza ((TÜBİTAK tarafından 1001 Projesi olarak kabul edilmiştir) çıkıyor. Soru alanla ilgili olmadığı gibi bu soruyu yalnızca ve yalnızca makaleyi okuyabilen cevaplayabilir ki buda şaibe olduğunun bariz örneğidir. </p><p></p><p>Bu durumda itiraz hakkım var mı?</p><p></p><p>Neler yapabilirim fikir verirseniz sevinirim.</p><p></p><p><span style="color: grey">- - - Güncellendi - - -</span></p><p></p><p>cevap yok mu?</p><p></p><p><span style="color: grey">- - - Güncellendi - - -</span></p><p></p><p>evet cevap bekliyorum hala</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="rehberim, post: 428208, member: 6177"] Arkadaşlar selam, Bir üniversitenin Sağlık Hizmetleri MYO Çocuk Gelişim Programı sınavına girdim. 3 kişinin Ön başvurusu kabul edildi. Sınava ise iki kişi girdik. Sınava giren kişi ortalıkta kadronun kendisine açıldığını söylemiş ben pek itibar etmedim sonra sınav oldu sınavda alakasız sorular sorulmuştu. O kadar alakasız ki sorunun biri kimya alnıyla alakalı yapılmış bir tübitak projesinin başlığını alıp soru olarak sormuşlardı. soru şuydu: "ilköğretim çağı çocuklarının çevresel kirleticiler ile temas durumları ve sağlık göstergeleri ile davranış üzerine etkileri nelerdir?" Soruyu g00gldan arattığınızda karşınıza ((TÜBİTAK tarafından 1001 Projesi olarak kabul edilmiştir) çıkıyor. Soru alanla ilgili olmadığı gibi bu soruyu yalnızca ve yalnızca makaleyi okuyabilen cevaplayabilir ki buda şaibe olduğunun bariz örneğidir. Bu durumda itiraz hakkım var mı? Neler yapabilirim fikir verirseniz sevinirim. [COLOR="grey"]- - - Güncellendi - - -[/COLOR] cevap yok mu? [COLOR="grey"]- - - Güncellendi - - -[/COLOR] evet cevap bekliyorum hala [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Öğretim Görevlisi
Öğretim Görevliliği Giriş Sınavlarına dair kritik sorular