hayır hiç bir sorun çıkmıyor arkadaşım 3 ay içinde iki kadroya atandı.hocam merhaba.. ben ocak ayında öğretim görevlisi olarak myo ya atandım. şimdi başka bir üniversiteye başvurup şayet sınavı aşarsam istifa edip hemen atanabiliyorum. dolayısıyla istifa ettiğim kadro yanmış olacak, sormak istediğim yök aynı yıl içinde aynı kişinin ayrı üniversitelere de olsa iki kere atanmasına karşı sorun çıkarabilirmi ya da reddeder mi? Yanıtlarsanız çok sevinirim.Teşekkürler
hayır hiç bir sorun çıkmıyor arkadaşım 3 ay içinde iki kadroya atandı.
merhabalar.
benim bir sorum olacaktı ilgili ve bilgili arkadaşlarca cevap gelirse çok memnun olurum.
Bazı M.Y.O. öğretim görecvlisi alımlarında ales puanı ile ilgili sıkıntılar gördüm.
Mesela grafik yada müzik bölümü gibi g.s.f. yada konservatuar lisans çıkışlı bir adayın başvuru yapabileceği bir kadro için; başvuru ön değerlendirme snuçlarında ales (ea) yada ales (say) koşulu sağlamıyor. gibi sonuçlarla adaylar bilim mülakat sınavına çağırılmıyor.
Oysaki.
Yökün. Öğretim Göevlisi alımı genel şatları 2. maddesinde.
2. Öğretim görevlisi, okutman ve uzman kadroları için lisans öğreniminde mezun olunan alanda, araştırma görevlisi kadroları için ise atama yapılacak programın lisans eğitimine hangi ÖSS puanı ile öğrenci alınıyorsa o alanda ALES’ ten en az 70 puan almış olmak.(Özel yetenek sınavı ile lisans öğrenimi yapanlar hangi puan türünde ALES’ten en az 70 puan sağlıyorsa o alan dikkate alınacaktır.)
gibi açık ve yoruma pek gerek burakmayan bir maddesi var.
yani birilerine bu alım sürecinde haksızlık yapılıyor. ve 2 gündür incelediğim (son bir yıl içinde yapılan alımlarda ulaşabildiklerim ) yaklaşık 54 kadro için yaklaşık 148 kişi bu şekilde ön değelendirme sonucunda bilim mülakat sınavına çağırılmamış.
yeniden başlık atmaya gerek yok diye buraya yazalım. muhtemelen [MENTION=3]Nazmi[/MENTION] hocam veya diğerlerinden biri cevap vereceklerdir. beş yıllık memuriyetimin ardından fakülteye öğretim görevlisi olarak muvafakatla geldim. tam dört yıldır aynı görevdeyim.
sözleşmem 20 gün sonra nihayete eriyor. ses seda yok. sözleşmem imzalanmazsa 5 Nisan sonrası işsiz mi kalacağım?
yeni bir arkadaş aldılar benim alana. kendine yer bak demişti bir kaç ay önce dekan. bulamadım ne olacak şimdi!
kullanılmış bir mal gibi hissettim kendimi.
mahkemeye versem de kaç ay sonra dönerim? bundan sonra ne yapmalıyım..
yeniden başlık atmaya gerek yok diye buraya yazalım. muhtemelen [MENTION=3]Nazmi[/MENTION] hocam veya diğerlerinden biri cevap vereceklerdir. beş yıllık memuriyetimin ardından fakülteye öğretim görevlisi olarak muvafakatla geldim. tam dört yıldır aynı görevdeyim.
sözleşmem 20 gün sonra nihayete eriyor. ses seda yok. sözleşmem imzalanmazsa 5 Nisan sonrası işsiz mi kalacağım?
yeni bir arkadaş aldılar benim alana. kendine yer bak demişti bir kaç ay önce dekan. bulamadım ne olacak şimdi!
kullanılmış bir mal gibi hissettim kendimi.
mahkemeye versem de kaç ay sonra dönerim? bundan sonra ne yapmalıyım..
Hocam içiniz rahat olsun durduk yere ilişiğinizi kesemezler öyle bir güçleri yok yapsa bile suç işlemiş olur kafasına göre yapamaz o işi.hiçbir soruşturma geçirmiş değilim şuana kadar. sadece sözlü olarak bana ihtiyaçlarının kalmadığını belirtmişlerdi. Bu gün dilekçemi verdim. (wordde yazdım ve ıslak imzalı verdim. bir nüsha da kendim için çıkarttım) süremin uzatılması için. dekan beyle de konuştum. yönetim kurulunda konuşuruz, duruma göre sana bildireceğiz dedi. Kurulu bekleyelim bakalım ne karar verecekler.
cevaplarınız için teşekkürler.
gelişmeleri buradan aktaracağım.
Hocam içiniz rahat olsun durduk yere ilişiğinizi kesemezler öyle bir güçleri yok yapsa bile suç işlemiş olur kafasına göre yapamaz o işi.