Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Öğretim Görevlisi
Milli Savunma Üniversitesi Öğretim Görevlisi alımı hakkında
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="kmk" data-source="post: 494478" data-attributes="member: 104147"><p>Psikoloji-PDR kadrosu için sordukları sorulara zordu diyemem. Benim alanım daha çok sinirbilim ve bilişsel psikoloji olduğu için pratik bilgim hakkında soramayacaklarından teoriye odaklı sordular, diğer adaylarda sorular bu kadar teori odaklı olmamış. Dediğim gibi yine de sorular zorlayıcı değildi. Mesela Freud ve Jung'un terapi süreçlerindeki farklılıklar, teorilerindeki temel ayrılılıklar vs. gibi şeyler soruldu. Bunların sorulmasının sebebi de benim onlara Jung'a dair bir ilgim olmasını söylememdi. Yani zorlamak için değil gerçekten ilgim var mıymış diye sorduklarını söyleyebilirim, o açıdan adildi. </p><p></p><p>Ama garip şeyler oldu. </p><p></p><p>Mülakat gününe kadar gerçekten öğretim görevlisi olacağız diye gittik bir çoğumuz, arkadaşlarla konuşmalarımızdan da bunu çıkardım. Fakat rektör bey biz mülakata girmeyi beklerken gelip bir konuşma yaptı. Konuşma şunun gibi bir şeydi: </p><p></p><p>"Arkadaşlar kadro için öğretim görevlisi yazıyor ama bizim sizden istediğimiz danışman olarak çalışmanız. Eğer kabul edilecek olursanız da haftanın 5 günü çalışacaksınız ve hatta bazen cumartesileri de sizi mesaiye çağıracağız, dolayısıyla aynı anda eğitiminize devam etmeniz mümkün olmayacak. Baştan söylemek gerek."</p><p></p><p>Bunun "baştan" değil de mülakata 20 dakika kala söylenmesi hoş olmadı tabii ki, bilseydim şehirler arası yol kat etmezdim. </p><p></p><p>Fakat diğer alanlar için şartlar nasıl bilmiyorum, belki onlar için bu yoğun çalışma temposu geçerli değildir.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kmk, post: 494478, member: 104147"] Psikoloji-PDR kadrosu için sordukları sorulara zordu diyemem. Benim alanım daha çok sinirbilim ve bilişsel psikoloji olduğu için pratik bilgim hakkında soramayacaklarından teoriye odaklı sordular, diğer adaylarda sorular bu kadar teori odaklı olmamış. Dediğim gibi yine de sorular zorlayıcı değildi. Mesela Freud ve Jung'un terapi süreçlerindeki farklılıklar, teorilerindeki temel ayrılılıklar vs. gibi şeyler soruldu. Bunların sorulmasının sebebi de benim onlara Jung'a dair bir ilgim olmasını söylememdi. Yani zorlamak için değil gerçekten ilgim var mıymış diye sorduklarını söyleyebilirim, o açıdan adildi. Ama garip şeyler oldu. Mülakat gününe kadar gerçekten öğretim görevlisi olacağız diye gittik bir çoğumuz, arkadaşlarla konuşmalarımızdan da bunu çıkardım. Fakat rektör bey biz mülakata girmeyi beklerken gelip bir konuşma yaptı. Konuşma şunun gibi bir şeydi: "Arkadaşlar kadro için öğretim görevlisi yazıyor ama bizim sizden istediğimiz danışman olarak çalışmanız. Eğer kabul edilecek olursanız da haftanın 5 günü çalışacaksınız ve hatta bazen cumartesileri de sizi mesaiye çağıracağız, dolayısıyla aynı anda eğitiminize devam etmeniz mümkün olmayacak. Baştan söylemek gerek." Bunun "baştan" değil de mülakata 20 dakika kala söylenmesi hoş olmadı tabii ki, bilseydim şehirler arası yol kat etmezdim. Fakat diğer alanlar için şartlar nasıl bilmiyorum, belki onlar için bu yoğun çalışma temposu geçerli değildir. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Öğretim Görevlisi
Milli Savunma Üniversitesi Öğretim Görevlisi alımı hakkında