Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Öğretim Görevlisi
Milli Savunma Üniversitesi Öğretim Görevlisi alımı hakkında
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Sıradan?" data-source="post: 494336"><p><strong>Bakkimgeliyo(!)</strong></p><p></p><p>Bakkimgeliyo(!) </p><p>Sayın hocam sen MSÜ'nin hangi biriminde çalışıyorsun bilmiyorum ama kara harp okulu olmadığı kesin. Yada sivil öğretim görevlisi değilsiniz. Burda eleştiri tarzında yorum yazan hiçbir hocamın kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum yada kurumu kötülediğini. Şöyle bir durum var ki polyanacılık yapmaya gerek yok sistemin işleyişi baştan savma, eğer yeni bir yapılanma içindeysen ve askeri kuruma sivil personel aldıysan halini hatırını bir kez olsun sor, işleyiş nasıl bir sor. Kuruma personeli al sonra bir kez olsun hocalarım nasılsınız diye sorma böyle birşey olabilir mi? Eleştiride bulunan bütün hocalarım sonuna kadar haklı tek bir kelimesinde dahi abartma görmedim. Bazılarımız ne yazık birilerine yaranma konusunda sizin kadar iyi değil ki amirleriyle sorun yaşıyor ve amirleri askeri usulü dayatma gibi tutumlar içerisine giriyor. Yönetmelik var kanun var diyorsunuz kimse bana yönetmelikle gelmesin dediğini amirin şahsen duydum. Yani siz tezgahınızı kurmuşsunuz rahatsınız diğer sivil öğretim görevlileri ile bir kez olsun oturup konuştunuz mu merak ediyorum. Böyle kutsal görevlerden paranın bir anlam ifade ettiğini sanmıyorum üçtür beştir. Ama kimin ne ihtiyaçı olmadığını bilmeden bırakın o zaman diyecek kadar meslektaşlarına bu ayıbı yapacak kadar karakter eksikliği bulunan birine söylenecek çok bir söz yok sanırım.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Sıradan?, post: 494336"] [b]Bakkimgeliyo(!)[/b] Bakkimgeliyo(!) Sayın hocam sen MSÜ'nin hangi biriminde çalışıyorsun bilmiyorum ama kara harp okulu olmadığı kesin. Yada sivil öğretim görevlisi değilsiniz. Burda eleştiri tarzında yorum yazan hiçbir hocamın kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum yada kurumu kötülediğini. Şöyle bir durum var ki polyanacılık yapmaya gerek yok sistemin işleyişi baştan savma, eğer yeni bir yapılanma içindeysen ve askeri kuruma sivil personel aldıysan halini hatırını bir kez olsun sor, işleyiş nasıl bir sor. Kuruma personeli al sonra bir kez olsun hocalarım nasılsınız diye sorma böyle birşey olabilir mi? Eleştiride bulunan bütün hocalarım sonuna kadar haklı tek bir kelimesinde dahi abartma görmedim. Bazılarımız ne yazık birilerine yaranma konusunda sizin kadar iyi değil ki amirleriyle sorun yaşıyor ve amirleri askeri usulü dayatma gibi tutumlar içerisine giriyor. Yönetmelik var kanun var diyorsunuz kimse bana yönetmelikle gelmesin dediğini amirin şahsen duydum. Yani siz tezgahınızı kurmuşsunuz rahatsınız diğer sivil öğretim görevlileri ile bir kez olsun oturup konuştunuz mu merak ediyorum. Böyle kutsal görevlerden paranın bir anlam ifade ettiğini sanmıyorum üçtür beştir. Ama kimin ne ihtiyaçı olmadığını bilmeden bırakın o zaman diyecek kadar meslektaşlarına bu ayıbı yapacak kadar karakter eksikliği bulunan birine söylenecek çok bir söz yok sanırım. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Öğretim Görevlisi
Milli Savunma Üniversitesi Öğretim Görevlisi alımı hakkında