Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Öğretim Görevlisi
Milli Savunma Üniversitesi Öğretim Görevlisi alımı hakkında
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Albatros91" data-source="post: 494236"><p>Hocam iyi günler.</p><p>Hocam siz</p><p>2547, 2914, 657 ve 4566 sayılı kanunlara tabi siniz.</p><p>1 hafta oda hapsi demişsiniz. Bunlar çok yanlış ifadeler sizin hakkınızda tabi olduğunuz kanunlarda böyle bir cezai durumunuz söz konusu dahi değil. Bunu söyleyen kişi hakkında derhal savcılığa suç duyurusuda bulunmanızı tavsiye ederim. Çünkü bu birey anladığım kadarıyla size mobbing uygulamaktadır. Sonuçta hukuk devletinde yaşıyoruz. Burası devlet kurumudur. Böyle bir ithamda bir öğretim görevlisi ne bulunmanın hukuki cezası ağır olur. '' Kendini subay gibi hissetmeyen varsa nizamiye şurda arkadaşlar buyrun'' diyen kişi hakkında Milli Savunma Bakanlığına şikayette bulunmanızı tavsiye ederim. Çünkü devlet sizi oraya subay olarak değil. Öğretim görevlisi olarak aldı ve o şekilde istihdam etmektedir. Bu şekil yapılan davranışlar size değildir, doğrudan devletin kararlarınadır. Devir eskide kaldı. Baktığımız zaman, üniversitemize Profesör, doçent, Dr öğretim üyesi, Öğr. Gör., ve arş. Gör, olmak üzere 200'ün üzerinde personel alınmaktadır. Ve sizi profesörden kanuni olarak, özlük hakkı olarak ayıran hiçbir durum söz konusu değildir. Öncelikle bunun farkında olmalısınız. Alayda görev yapan öğretim görevlisi hocalarıma sesleniyorum. Size ''burası alay dekanlık değil'' diyenlere kulak asmayın. Dekanlığa gelecek profesörden sizi ayıran herhangi bir kanun ve yönetmelik yoktur. Bunun aksini size kabul ettirmeye çalışanlar hakkında hakuki başvuru yapın.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Albatros91, post: 494236"] Hocam iyi günler. Hocam siz 2547, 2914, 657 ve 4566 sayılı kanunlara tabi siniz. 1 hafta oda hapsi demişsiniz. Bunlar çok yanlış ifadeler sizin hakkınızda tabi olduğunuz kanunlarda böyle bir cezai durumunuz söz konusu dahi değil. Bunu söyleyen kişi hakkında derhal savcılığa suç duyurusuda bulunmanızı tavsiye ederim. Çünkü bu birey anladığım kadarıyla size mobbing uygulamaktadır. Sonuçta hukuk devletinde yaşıyoruz. Burası devlet kurumudur. Böyle bir ithamda bir öğretim görevlisi ne bulunmanın hukuki cezası ağır olur. '' Kendini subay gibi hissetmeyen varsa nizamiye şurda arkadaşlar buyrun'' diyen kişi hakkında Milli Savunma Bakanlığına şikayette bulunmanızı tavsiye ederim. Çünkü devlet sizi oraya subay olarak değil. Öğretim görevlisi olarak aldı ve o şekilde istihdam etmektedir. Bu şekil yapılan davranışlar size değildir, doğrudan devletin kararlarınadır. Devir eskide kaldı. Baktığımız zaman, üniversitemize Profesör, doçent, Dr öğretim üyesi, Öğr. Gör., ve arş. Gör, olmak üzere 200'ün üzerinde personel alınmaktadır. Ve sizi profesörden kanuni olarak, özlük hakkı olarak ayıran hiçbir durum söz konusu değildir. Öncelikle bunun farkında olmalısınız. Alayda görev yapan öğretim görevlisi hocalarıma sesleniyorum. Size ''burası alay dekanlık değil'' diyenlere kulak asmayın. Dekanlığa gelecek profesörden sizi ayıran herhangi bir kanun ve yönetmelik yoktur. Bunun aksini size kabul ettirmeye çalışanlar hakkında hakuki başvuru yapın. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Öğretim Görevlisi
Milli Savunma Üniversitesi Öğretim Görevlisi alımı hakkında