Meslek Yüksek Okullarında Öğretim Görevlisi Olmak

parafiskalite

Yardımcı Editör
Anadolu Unıversıtesı, Dıs Tıcaret bolumune ogretım gorevlısı alımı ıcın Hukuk mezunu olma sartı koymus.
Ben bu sartların yok tarafından denetlenmedıgını dusunuyorum.

Son düzenleme:

serdar39

Öğrenci
Anadolu Unıversıtesı, Dıs Tıcaret bolumune ogretım gorevlısı alımı ıcın Hukuk mezunu olma sartı koymus.
Ben bu sartların yok tarafından denetlenmedıgını dusunuyorum.
Şüphesiz öyle. Nişantaşı üniversitesi muhasebe vergi bolumu için İİBF lisans mezunu.. Bunun yaninda muhasebe denetim yuksek lisansı yapmış.. Ayrıca muhasebe ve finans doktora öğrencisi olan o tek kişiyi arıyor :)))

VFD 900 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

serdar39

Öğrenci
Şüphesiz öyle. Nişantaşı üniversitesi muhasebe vergi bolumu için İİBF lisans mezunu.. Bunun yaninda muhasebe denetim yuksek lisansı yapmış.. Ayrıca muhasebe ve finans doktora öğrencisi olan o tek kişiyi arıyor :)))

Hocam nasıl gidiyor bu arada başvurular .. Yokdile giriyomusunuz?

parafiskalite

Yardımcı Editör
Hocam nasıl gidiyor bu arada başvurular .. Yokdile giriyomusunuz?

Vallahı hocam en son Cocuk Gelısımı bolumu ıcın Kımya doktora mezunu olma sartını gordukten sonra her seyı bekler oldum :) Gercı cok tepkı aldıgı ıcın ılan kaldırılmıstı. Tepkı gormese o kısı alınacaktı, akademı ıcın ne kadar vahım durum..
Ilanlara bakıyorum hocam, bolumum Iktısat(lısans) Fınans(yuksek lısans), Bankacılık(on lısans) oldugu ıcın cok fazla goruyorum ama hepsı mı bırını tarıf eder ? Gercekten oyle. Son zamanın ılan trendlerı de su sekılde; x yıl yuksekogretımde ders vermıs olmak. Alacakları kısı ne mezunu ıse, o sekılde sartlar koyuyorlar. Bu nedenle can sıkıcı.

*Yokdıl'e Kasım'da gırecegım hocam, ancak yetısebılırım. Onlıne ders ıle devam edıyorum hazırlıklara.

serdar39

Öğrenci
Vallahı hocam en son Cocuk Gelısımı bolumu ıcın Kımya doktora mezunu olma sartını gordukten sonra her seyı bekler oldum :) Gercı cok tepkı aldıgı ıcın ılan kaldırılmıstı. Tepkı gormese o kısı alınacaktı, akademı ıcın ne kadar vahım durum..
Ilanlara bakıyorum hocam, bolumum Iktısat(lısans) Fınans(yuksek lısans), Bankacılık(on lısans) oldugu ıcın cok fazla goruyorum ama hepsı mı bırını tarıf eder ? Gercekten oyle. Son zamanın ılan trendlerı de su sekılde; x yıl yuksekogretımde ders vermıs olmak. Alacakları kısı ne mezunu ıse, o sekılde sartlar koyuyorlar. Bu nedenle can sıkıcı.

*Yokdıl'e Kasım'da gırecegım hocam, ancak yetısebılırım. Onlıne ders ıle devam edıyorum hazırlıklara.
Hayırlısı olsun hocam. Ben de ilanlara başvurmaya basliycam ama bu durumlar insanin azmini baltaliyor. Boyle yapmaları daha iyi bi yandan oralara kadar gidip sınava girip alinmamaktansa . Ama tabi onlar da biliyor ki sınava girebilsek dava açma hakkımız da doğacak yoksa bizi düşündüklerinden değil sanırım :))

parafiskalite

Yardımcı Editör
Hayırlısı olsun hocam. Ben de ilanlara başvurmaya basliycam ama bu durumlar insanin azmini baltaliyor. Boyle yapmaları daha iyi bi yandan oralara kadar gidip sınava girip alinmamaktansa . Ama tabi onlar da biliyor ki sınava girebilsek dava açma hakkımız da doğacak yoksa bizi düşündüklerinden değil sanırım :))

Tabıı hocam, sartlar ve nıyet acık ama hıcbır hak ıddıa edemıyoruz. Kafaları rahat. Vıcdanları da aynı sekılde mıdır bılemem 🙄
Herkes ıcın hayırlısını dılerım. Insallah Eylul'de kadromuzu almıs bır sekılde yolumuza devam ederız.

S

Seda_Nur

Guest
Merhabalar, bir devlet üniversitesinin öğretim görevlisi için açtığı sınavı asil olarak kazandım, benim sorum şu ki; kadro için süresiz ve yıllık olmak üzere iki tip sözleşme şekli varmış yıllık olanda gerekçe gösterilmeden sözleşme fesih edilebiliyormuş(edilmiş de zamanında) ben bu noktada sözleşmemin nasıl olduğunu nereden anlycam ve gerçekten böyle bi durum söz konusu mu? Süresiz sözleşmeyle başlama imkanımız yok mu? Teşekkürler..

symge

Öğrenci
imyo öğretim görevlisi kadrosuna başvuru yapıcam ancak benim bir sorum olacak. ilanda alanda 5 yıl sektör deneyimi istiyor.
ben farklı bir alanda 2011 lisans mezunuyum ve 5 yıl sektör deneyimim var. ancak ilanda istenilen işletme lisans diplomamı (aöf) bu sene aldım.

dolayısıyla ilandaki işletme diploması şartını karşılıyorum, alanda 5 yıl şartını ise " işletme" diploma öncesi karşılıyorum, ama diğer lisans diplomam sonrası olarak.... bu durumda olan var mı?

çift lisans diploması olup bu şekilde başvurulur mu?

imyo öğretim görevlisi kadrosuna başvuru yapıcam ancak benim bir sorum olacak. ilanda alanda 5 yıl sektör deneyimi istiyor.
ben farklı bir alanda 2011 lisans mezunuyum ve 5 yıl sektör deneyimim var. ancak ilanda istenilen işletme lisans diplomamı (aöf) bu sene aldım.

dolayısıyla ilandaki işletme diploması şartını karşılıyorum, alanda 5 yıl şartını ise " işletme" diploma öncesi karşılıyorum, ama diğer lisans diplomam sonrası olarak.... bu durumda olan var mı?

çift lisans diploması olup bu şekilde başvurulur mu?
İlan; işletme lisans mezunu ve alanında beş yıl deneyim şeklinde ise deneyim şartı mezuniyetten sonra olmalıdır. Siz işletme diplomanızı bu yıl almışsınız ve deneyiminiz ise mezuniyet öncesi. O nedenle koşulu sağlamıyorsunuz. Diğer diplomanızla başvuracaksanız deneyim koşulunu sağlarsınız.

[MENTION=3]Nazmi[/MENTION] hocam ve diğer hocalarım.lütfen bilginiz var ise yardim bekliyorum. 2 yıl tecrübeli muhendisim. Acılan İlanlar da sadece 6. Derece ye mi başvurabilirim. Daha yuksek derecelere başvurursam mülakattan gevşek bile personel daire başkanlığı atama yapmama hakki var mi? İlanlar da 2 yıl tecrübe isteniyor ama ornegin 4. veya 2. gibi yuksek derecelerde açılmış ilan. Bu çelişkiyi anlayamadim.

ELİFİM1

Öğrenci
merhaba ben de 2007 bankacılık finans lisans mezunuyum 7 yıldır kamu bankasında çalışıyorum kendi alanımla ilgili yüksek okulda eğitmen olmak için ne yapmalıyım bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum teşekkürler.