Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
ÖYP / Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı
ÖYP Yönetmelikleri
MEB'den ÖYP'ye Geçiş
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="dafunda" data-source="post: 153416" data-attributes="member: 39504"><p>umarım doğru yere yazıyorumdur. meb de öğretmenim. öyp için tek tercih yapacağım. hak kazanırsam dil eğitimi için de sadece istanbul yazacağım. olmaz ise beni başka bir dil merkezine gönderecekler. istanbul dışı olursa da gitmeyeceğim. atılacağım. peki bu süre zarfında yasal olarak meb. istifa etmiş olmam mı gerekiyor? muvafakat istersem onay gelmesi dediklerine göre 3 ay sürerse dil eğitimini nerede alacağım belli olmuş olur. o zaman istanbul olmazsa muvafakatı durdurma şansım olur mu acaba diye sormak istiyorum. yarın son gün olduğu için acele cevaplarsanız sevinirim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="dafunda, post: 153416, member: 39504"] umarım doğru yere yazıyorumdur. meb de öğretmenim. öyp için tek tercih yapacağım. hak kazanırsam dil eğitimi için de sadece istanbul yazacağım. olmaz ise beni başka bir dil merkezine gönderecekler. istanbul dışı olursa da gitmeyeceğim. atılacağım. peki bu süre zarfında yasal olarak meb. istifa etmiş olmam mı gerekiyor? muvafakat istersem onay gelmesi dediklerine göre 3 ay sürerse dil eğitimini nerede alacağım belli olmuş olur. o zaman istanbul olmazsa muvafakatı durdurma şansım olur mu acaba diye sormak istiyorum. yarın son gün olduğu için acele cevaplarsanız sevinirim. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
ÖYP / Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı
ÖYP Yönetmelikleri
MEB'den ÖYP'ye Geçiş