Master tezim için bir haftam kaldı 100 kişiye ihtiyacım var yardımcı olur musunuz

cansuoz

Öğrenci
Çok zor dayandım gerçekten ama bitirdim :) kolay gelsin :)

Çok sağolun sizden 15 dk benden bir ömür gidiyor:) elinize sağlık

- - - Güncellendi - - -

Bu anketi para vermeden yaptirabilirseniz sanslisiniz :D Bir katkida benden bu arada.

"OYP/2015-1 YL"

Çok sağolun, halden anlayan insanlar yapar umuduyla çıktım yola bakalım:)

- - - Güncellendi - - -

+1

ama bazı kısımlar cidden sıkıcı..

Elinize sağlık, teşekkürler

kelebenkk

Öğrenci

ggnggn

Öğrenci
selamlar
ne kadar yoğun işim olursa olsun öğrencilere gençlere ve özellikle böyle ciddi tez çalışmalarında elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım
testinizin bütün sorularını yanıtladım başarılar dilerim

ttalan46

Öğrenci
hocam vazgeçmemek için çok uğraştım. Sonunda bitirebildim. Ama bu kadar uzun olduğunu bilseydim yapmazdım. Neyseki anketi doldurduk. Benim şahşi fikrim böyle bir anket olmaz

cansuoz

Öğrenci
Hepinize çok teşekkür ederim gerçekten ellerinize sağlık. Yarım bırakılan anket sayısı yapılandan daha çok malesef. Ama psikolojide bir davranışın yordayıcılarını geniş kapsamda inceliyoruz, hiçbir şey doğrudan diğerine neden olmadığı için aradaki değişkenleri de alalım derken anket uzuyor. Hepinize tek tek teşekkürler emeğinize sağlık.

SENTURK61

Araştırma Görevlisi
Hepinize çok teşekkür ederim gerçekten ellerinize sağlık. Yarım bırakılan anket sayısı yapılandan daha çok malesef. Ama psikolojide bir davranışın yordayıcılarını geniş kapsamda inceliyoruz, hiçbir şey doğrudan diğerine neden olmadığı için aradaki değişkenleri de alalım derken anket uzuyor. Hepinize tek tek teşekkürler emeğinize sağlık.

Hocam cok uzundu ancak sonuna kadar itinayla cevapladım :)