Marmara Üniversitesi Dil Merkezini Kazananlar

Nazmi

Akademikpersonel.org
Yönetici
Marmara Üniversitesi Dil Merkezini Kazanan arkadaşlarımız burada tanışabilir,düşüncelerini paylaşabilirler.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

yasa283

Öğrenci
Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı (Ö.Y.P.) kapsamında Marmara Üniversitesi, Yabancı Diller Yüksekokulu’na yerleştirilen Adayların dikkatine:
arkdaşlar, marmara üniversitesini aradım; personel daire başkanlığından 39. madde kapsamında görevlendirme yazımızı istiyorlar. muhakkak görevlendirme yazınız ile gelin diyorlar; 25 ekimden önce gelinmesi ve getirilmesi durumunda 25 ekim de sts yapabiliriz; aksi takdir de "sts" gecikebilir dedi...bu arada arkadaşlar, evraklar marmara üni. göstepe kampüsünde "müsem" (marmara üni. sürekli eğitim merkezi)'e teslim edilecek; yabancı diller yüksek okulu ile müsem aynı kampüsün içinde..

müge hanım ın bana söylediklerini aktarmaya çalıştım..
 

niccoli

Öğrenci
bilgilerin için teşekkür ederim..ama marmara nın bunu ilan etmesi gerekir..sonuçta 50 kişi oraya gelicek ve kaçımızın bundan haberi olacak..bende şuanda okulumdayım pazartesi toplantı ve akademik açılıştan sonra istanbula gelicem...
 

yasa283

Öğrenci
ilan olayını ben de söyledim; yaparız demediler, yapmayız da dediler..hatta siz tanıyorsanız ulaşın dediler diğer arkadaşlara; mümkün değil dedim..ama tel. numaralarını verebilirim...0216 338 20 87
346 29 36
 

s.tuba

Öğrenci
arkadaşlar görev yazımızı 25 ekimde ulaştırsak bir sorun olur mu? bunla ilgili net bir bilgi alabilen oldumu aranızda. ben mail attım ama cevap gelmedi henüz..
 

niccoli

Öğrenci
s.tuba panik olmana gerek yok..görevlendirme kağıdı ile ilgili herhangi bir açıklama yok hepsini sınavdan sonra anlatıcaklar ayrıca oryantasyon dersi de olcakmış..
 

yasa283

Öğrenci
bi sıkıntı olacağını sanmıyorum; benim de görev yazımı geç getirme durumum söz konusu, çünkü yönetim kurulu 3 haftadır toplanamıyor; haliyle yazı yı alamıyoruz..okul fax ile gönderse de olur..
 

raven

Öğrenci
Sadece marmara değil ki diğer üniler için de pek paylaşım yok, anlamadım gitti :) Gidip kendimiz göreceğiz anlaşılan
 
Ben sizlere pek te iç açıcı şeyler dile getiremeyeceğim Marmara için... Öncelikle Gramer hocaları bir felaketti.. Reading konusunda bir kaç hoca iyiydi... Ama size önerim kesinlikle Marmara tercihinde bulunmayın. Ben çok pişman oldum :(:(:(:(
 

emrea

Öğrenci
@midwife_dimple
Kac puanla marmaraya yerleşmiştiniz ?
İstanbul da yaşıyorum puanım 80-81 arası. İTÜ,Marmara gelir mi acaba ?
 
Üst