Kursa gitmeden YDS mümkün müdür ?

Kjaer

Öğrenci
Herkese merhaba.

Daha önce hiç YDS çalışmadım, fakat İngilizce alt yapım çok kötü değildir. En azından dil öğrenmek bana zulüm değil, aksine çok keyifli geliyor. Bir kez girdim öylesine, 30-35 arası bir puan aldım. (Siteye şu an ulaşılamadığı için netleştiremiyorum :nevreness: )

Şimdi memleketime döneceğim ve 5 ay kendimi eve kapatacağım. Bu süre zarfında online bir YDS kursuna kaydolup, YDS ile yatıp YDS ile kalkarsam (abartmıyorum), başka hiç bir işle meşgul olmadan kendimi tamamen bu işe verirsem bu 5 aylık süre içerisinde 75 ve üstüne çıkma olasılığım nedir ?

Yoksa tamamen kursa endeksli bir sınav mı ? Yani kurs olmadan bu iş imkansız mı ?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
 
Günde 1 saat gramer + 1-2 saat okuma (More to read gibi kitaplardan) + 1 saat YDS soru bankalarını çözerseniz 5 ayda neden olmasın. 5 ayda günde 5-6 saat çalışarak 70-75' zorlanır bence. [emoji846]


Sent from my toaster using Tapatalk
 
Son düzenleme:

Geniuse

Öğrenci
Selamlar herkese.
Burada kursa gitmeden hazırlanan başka birileri daha var :) sizden tavsiye almak istedim. Herhangi bir kurs olmadan çalışmalarınız başarılı oldu mu peki.. önerileriniz nelerdir.
 

cen9iz.topal

Öğrenci
Kursa gitmeden hazırlanmanı ben tavsiye etmiyorum. Çünkü ben de 1 dönem o şekilde denemiştim ve maalesef çok fazla yol katedemedim. Tabii ki iş sadece kursla bitmiyor kişinin kendisinde asıl olay ama kurs çok güzel yönlendiriyor.
 
Üst