Kendi Alanım Dışında Yüksek Lisans Yapabilir miyim?

avsin

Öğrenci
teşekkür ederim bir sorum daha olucak benim bölümüm ea temelli sözelden bir bölümde yüksek lisans yapabilir miyim

Nazmi

Akademikpersonel.org
Yönetici
turizm işletmeciliği okudum halkla ilişkiler alanında yüksek lisans veya öyp yapmak istiyorum diyim :)

O zaman yapabilirsiniz, iletişim fakültesi ve özellikle halkla ilişkiler tüm lisans mezunlarına açıktır genelde, bazı üni.ler bilimsel hazırlık da okutabilirler.

cerhan

Öğrenci
O zaman yapabilirsiniz, iletişim fakültesi ve özellikle halkla ilişkiler tüm lisans mezunlarına açıktır genelde, bazı üni.ler bilimsel hazırlık da okutabilirler.

Nazmi hocamın söylediklerine küçük bir ek yapayım. Üniversiteler genelde yüksek lisans anabilim dallarına hangi lisans mezunlarının başvurabileceğini belirtirler. Kimi bölümler herkese açıkken kimileri sadece iligi alan içindir.

A

Akademik Forum

Guest
Yuksek lisans bi cevaplayon aciil lutfen

Fizik okuyup biyolojiden veya genetikten yuksek lisans yapmak istersem ?

Mrt1576

Öğrenci
Arkadaşlar ben sosyoloji bitirdim. Yüksek lisans psikoloji veya özel eğitim yapabilirmiyim. Net olarak bilen varsa sevinirim.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

said nuri

Öğrenci
Arkadaşlar ben sosyoloji bitirdim. Yüksek lisans psikoloji veya özel eğitim yapabilirmiyim. Net olarak bilen varsa sevinirim.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

istanbul ve marmara gibi bazı ünüversitelerde aynı bölüm mezuniyet şartı yok 9 eylül gibi üniversitelerde var, şartlara bakıp başvurabilirsiniz.Alan dışıysa sorularla zorluyorlar bilginiz olsun.