Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
ÖYP / Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı
ÖYP Yönetmelikleri
Kefalet senedi ve İstifa Hakkında
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Xİ YALAN" data-source="post: 230847" data-attributes="member: 48158"><p>merhaba arkadaşlar,</p><p></p><p>ben öyp 2013 temmuzda atandım. üniversitem beni 6 aylık dil eğitimine gönderdi. dil eğitimine giderken 6 aylık maaşımın 1.5 katı olan 22.500 TL kefalet senedi imzaladım.</p><p></p><p>Bugün itibarı ile henüz 2 kez maaş aldım ve yine bugün istifa edersem ne kadar kefalet öderim ? </p><p></p><p>Ödeyeceğim tutar 6 aylık maaşımın 1.5 katı olan 22.500 TL mi olur, yoksa</p><p>şimdiye kadar aldığım 2 aylık maaşımın 1.5 katı olan 6.700 TL mi olur ??</p><p></p><p>Çok acil bir durum, yardım ederseniz çok sevinirim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Xİ YALAN, post: 230847, member: 48158"] merhaba arkadaşlar, ben öyp 2013 temmuzda atandım. üniversitem beni 6 aylık dil eğitimine gönderdi. dil eğitimine giderken 6 aylık maaşımın 1.5 katı olan 22.500 TL kefalet senedi imzaladım. Bugün itibarı ile henüz 2 kez maaş aldım ve yine bugün istifa edersem ne kadar kefalet öderim ? Ödeyeceğim tutar 6 aylık maaşımın 1.5 katı olan 22.500 TL mi olur, yoksa şimdiye kadar aldığım 2 aylık maaşımın 1.5 katı olan 6.700 TL mi olur ?? Çok acil bir durum, yardım ederseniz çok sevinirim. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
ÖYP / Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı
ÖYP Yönetmelikleri
Kefalet senedi ve İstifa Hakkında