Kayıt Yenilemedi Durumunda Araştırma Görevlisi İlanına Başvuru

iklimci

Öğrenci
Herkese selamlar.

Doktora yapıyorum, ders dönemimi tamamladım. Doktora yeterlik başvurumu daha yeni yaptım ve sistemdeki durumum "Kayıt Yenilemedi" olarak görünüyor. Yayınlanan bir ilanda "yüksek lisans ya da doktora yapıyor olmak" koşulunu gördüğüm için başvuru yapmak istedim. Bahsettiğim ilanın son başvuru günü 13/09/2021 ve konumu İzmir. Ankara'da ikamet ettiğim için kargo süresine yetişebileceğimi sanmıyorum ve belgeleri elden teslim için İzmir'e gideceğim.

Buradaki sorum şu: Sistemde durumum "Kayıt Yenilemedi" olarak göründüğünden dolayı aldığım öğrenci belgesi ve transkriptte de "Kayıt Yenilememiş, Pasif Öğrenci" ibaresi bulunuyor. Bu şekilde ibare bulunan belgeyle kadro başvurusu yapabilir miyim? Ankara'dan İzmir'e başvuru dahi yapamayacağım bir ilan için gitmiş olmak istemiyorum.

NOT: Kayıt dondurma gibi bir durum söz konusu değil.
 

fenx

Öğrenci
Merhaba, Edevletten aldığınız öğrenci belgesinde ne yazıyor? Ayrıca Yöksis'teki öğrenim durumunuz için üniversitenizin öğrenci yönetim panelinden giriş yaptığınızda yazana bakmaya çalışın.
 

iklimci

Öğrenci
Maalesef o kadar ters bir durum söz konusu ki çaresiz kaldım. Doktora kaydım İstanbul Üniversitesi'nde, başvuru yapmak istediğim üniversite İzmir'de, ben Ankara'dayım. İlanın son başvuru günü de 13 Eylül 2021.
Sanırım yola çıkıp şansımı denemekten başka çare yok.
 
Üst