Hiçbir okula kabul göremeyeceğimi fark ettim bu ortalamalarla, bu yüzden bir özel üniversiteye girmeyi düşünüyorum. Kontenjan yok, dolayısıyla başvuran herkes alınıyor. Bu çok büyük bir eksi mi?
Merhaba,
Bir kontenjan yok derken nasıl olacak anlamadım, diyelim 200 kişi başvurdu 200 kişiyle mesela nasıl ders işlenecek?
Evet hocam ne yazık ki özel okullarda y lisans programları öyle
Hocam kalabalık olabilir de belli bir sınıf kapasitesi de var neticede öyle değil mi? Bu sorunu nasıl çözdüklerini anlamadım.
Hocam evet öyle. Tezsizlerde kontenjan varmış ama tezlilerde yok dediler arayinca. Bana saçma geldi, tez danışmanı vs saglanacaksa asıl tezlide kontenjan olması gerek.Merhaba,
Bir kontenjan yok derken nasıl olacak anlamadım, diyelim 200 kişi başvurdu 200 kişiyle mesela nasıl ders işlenecek?
değerli orange sky
merhaba;
mülakatta sorulan soruları doğru cvplamaya çalışın ,doğru cvplarsanız kazanabilirsiniz. bence.
Hocam cevapladım, ama bana "mülakat puanı çok yükseltmez" dediler beni begenmelerine rağmen. Sonuçlar açıklananınca baktım, bana 50 vermişler, yükseltmez diye bahane bulmalarına rağmen 90. sıradaki adamı 20. sıraya çekmişler. Zaten çok bir üniversitede yok bölüm ama olanlara da bu şekilde ön yargım oluştu.
torpil var evet,ne yazık ki.
ama genelliği bozmaz...
başarılar.
yok canım ama emin misiniz yani hepsini tam doğru cevpladınız mıydı.
valla anladığım kadarıyla torpil olmayınca bu böyle olmalı ,ben hepsini doğru cevaplamıştım hatta soruları filan paylaştım forumda.
ama ne okuyorsunuz ,bölüm filan bide ort düşük diyorsunuz sınavlar , bunları da yazın ama ben yatacam ,önceki yazıyı kaldırdım aslında çok önemli ve güncel konular içeren zengin bir yazıydı. kaldırdım işte belki size gönderirim boş bi vakitte.
ama teması şuydu kısaca , ünvanınız değil: bilgi düzeyi ve zekanız önemlidir ,tabi ünvanda işe yarayacaktır ama bu dediklerim öncelikli.
umutsuz olmayın illaki çok istiyosanız bir amacınız varsa umutsuz olmayın hatta ...
şimdilik söyliyceklerim bu kadar ..
başarılar.
Psikoloji mezunuyum, Istanbul Üniversitesi Adli Tıp Enstitüsü'ne başvurdum bilgi sorusu yoktu. Hangi alanda çalışmak istediğimi sordular ama hoca çalışmak istediğim alanı epey beğendi çünkü üzerine hiç çalışılmamış özgün bir alandı. Yani beğenmediklerini bilsem gerçekten gam yemeyeceğim ama mülakattan gülerek çıktım ben.
Her neyse, adli hayalimdi ama olmazsa ben yine üstüne gitme yolu bulurum, o yüzden klinik yapmayı düşünüyorum. Biraz parasındayım işin, öyle 50 milyar falan veremem açıkçası. En ucuzuna bakıyorum(ama psikoloji bölümü beğeniliyor) o da işte kontenjansiz. Bilemiyorum.
Teşekkürler çok.
atorpil var evet,ne yazık ki.
ama genelliği bozmaz...
başarılar.
a
bence özelde yüksek lisansa bir sürü para verceine, şehir dışındaki üniversitere vs heryere başvur önce, baktın olmuyo en son özeli düşün.
,zaten bana kalsa üniversiteye tezliye yani kayıt yaptırmasın ,yani bilmiyorum ama eminim ki benim öyle bişeye ihtiyacım yok. ahhh güzel genç kız!..
sanki sanki ben mi bu başlığı açtım da onu bana söylüyorsunuz!,zaten bana kalsa üniversiteye tezliye yani kayıt yaptırmasın ,yani bilmiyorum ama eminim ki benim öyle bişeye ihtiyacım yok.
sempatişko.
symo++
dalgınlıktan sizin cevabı alıntı yapmışım ne olacak yani. mesajı okuyan anlar heralde o kadarını..
a
bence özelde yüksek lisansa bir sürü para verceine, şehir dışındaki üniversitere vs heryere başvur önce, baktın olmuyo en son özeli düşün.