Kahve Falı Üzerine Anket Çalışması

ufuk34

Öğrenci
merhabalar, anket formuyla ilgili bi sıkıntı olduğunu düşünüyorum. "Falınıza baktırır mısınız" sorusuna hayır cevabı verildiği takdirde diğer sorular cevaplayıcılar için anlamını kaybediyor gibi. aynı hatayı ben de kendi anketimi düzenlerken yaptım. yol yakınken siz bu durumu düzeltin bence. iyi çalışmalar.

funda yokari

Öğrenci
merhabalar, anket formuyla ilgili bi sıkıntı olduğunu düşünüyorum. "Falınıza baktırır mısınız" sorusuna hayır cevabı verildiği takdirde diğer sorular cevaplayıcılar için anlamını kaybediyor gibi. aynı hatayı ben de kendi anketimi düzenlerken yaptım. yol yakınken siz bu durumu düzeltin bence. iyi çalışmalar.
evet haklısınız. aslında fala bakan kişilerden öte herkesi, fala baktırırsam diye düşünerek soruları cevaplandırmasını ummaktayım. ancak sanırım bunu dogru biçimde yansıtamamısım. katkınız ve öneriniz çok tesekkur ederim. üzerinde duracağım.

- - - Güncellendi - - -

arkadaşlar, yardımcı olduğunuz için hepinize ayrı ayrı çok tesekkür ederim.

handikap

Öğrenci
Araştırmanızda kolaylıklar dilerim. Ancak bu gibi bilgi toplama amaçlı yapılan girişimlerde "Bilgilendirilmiş Onam" almanız gerekli. Bu çalışmayı kim yapıyor? Hangi hoca ile yapıyor? Araştırma kaç dakika sürecek? etik kurul izinleri alındı mı? araştırmanın amacı ne? bu gibi soruların cevabının verildiği bir yazı sunulmalı ki katılımcılar neye ne amaçla katıldığını bilsinler.
aksi takdirde araştırma sonuçlarınızı makale basmak ya da tez yazmak amaçlı kullanamazsınız.

funda yokari

Öğrenci
evet haklısınız. tabiki her prosedür tamamlandı. izinler, görüşmeler hepsi tamam ve resmi olarak onaylı. yalnızca, burade belirtme gereği duymamıştım. uyarınız için teşekkür ederim.

- - - Güncellendi - - -

Anket cevaplarım 3 soruda bittiği için formu göndermedim. Başarılar.

gerekli düzenlemeler yapılmıştır. görüşünüzü belirttiğiniz çok tesekkur ederim.

ran

Doçent
evet haklısınız. tabiki her prosedür tamamlandı. izinler, görüşmeler hepsi tamam ve resmi olarak onaylı. yalnızca, burade belirtme gereği duymamıştım. uyarınız için teşekkür ederim.

- - - Güncellendi - - -

gerekli düzenlemeler yapılmıştır. görüşünüzü belirttiğiniz çok tesekkur ederim.

Katıldım. Başarılar.