İstanbul YDS Kurs Değerlendirmeleri

bcakir14

Öğrenci
Biliyorum arkadaşlar pek çok konu var.Ancak bu konuda reklamlara yer vermemeye ve önerileri de baş mesaja taşımaya çalışacağım.Misal olarak ben bugün Kadıköy'de ki Akın Dil Merkezi'ne gittim,bilgi almaya.Aralık'tan Nisan'a kadar hafta sonu 180 saat için 1700 nakit,1850 taksitli dediler.Eğer 3 kişi kayıt olursa 1500 nakit/taksit yapılabileceğini söylediler.Fiyatları pek bilmediğim için,ucuz mu pahalı mı bilemedim.Yarın Bakırköy'de bir gezmeyi düşünüyorum,güncelleyeceğim.Diğer arkadaşlardan da kurs tavsiyelerini bekliyorum.

1-Akın Dil: 180 saat-Aralıktan Nisana.Ek ders var.1700 nakit,1850 taksitli.Grup kayıtlarında 1500 TL.(Bugün tekrar görüştüm sınıflar için garanti veremiyor.Yani 30 kişi kayıt olursa 30 kişilikte olabilir sınıf,20 kişi kayıt olursa 20 kişilikte,bu biraz sıkıntı.)
2-British Time:Kesinlikle önermem,klasik satış kurnazlıkları yapıyorlar.Bugüne özel indirim hemen kayıt olmazsanız kaçar vs.İrite oldum bu kurstan önermiyorum.
3-İnfo Lang:Grup olarak yds yoktu kadıköyde.Özel ders yaparız saati 120 lira dedi.Çok fazla.
4-Dilfem:120 saat dedi öncelikle.40 ve üzeri alanlar için yapıyoruz dedi Aralıktan Nisan'a kadar olan grup için.Maksimum 20 kişilik sınıflarda yapıyorlar.Burası da hoş geldi bana,eğitimlerinin sıkı olduğunu düşünüyorum.Burayı da Akınla beraber kafama yazdım.İlk görüşme olumluydu benim açımdan.
 
Son düzenleme:
A

Akademik Forum

Guest
Ben Kadıköy Dilko' ya da bakmanı öneririm. Ben memnun kalmıştım. Tabi şu da var. Kursta kimin çalıştıracağı da önemli. Kursa başlamadan sınıfına girecek hocanın derslerine deneme amaçlı girmeni tavsiye ederim. Bazen kurs iyi olsa da hocanın tarzı hoşuna gitmeyebilir. Akın dil içinde iyi şeyler duymuştum. Özellikle teknik öğretme konusunda başarılılar sanırım. Kısa zamanda puan yükseltmeyi sağlıyorlar diye duydum.
 
A

Akademik Forum

Guest
yds

Merhaba Hocam,
Ben de aynı şekilde kadiköy akın ve ya dilfem arasında kararsız kaldım.
Akını ı aradım çok yoğunuz 10 dk sonra arayın sınıflarımız da 30 kişilik dedi. Ayrıca diğerlerine göre biraz da pahalı geldi. Bunlar olumsuz yanları sanki daha önceki cazibesini yitiriyor bu marka. Kalabalık bir sınıfta eğitim almak oldukça güç. Sizin de yazdıklarınızdan sonra bu haftasonu dilfem e kayıt yaptırmaya karar verdim.
Umarım iyi bir kurs tercihi yapabilirsiniz.
Kolay gelsin
 
Üst