Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
IELTS - International English Language Testing Sys
IELTS Denkliği ve Eşdeğerliliği Kaldırıldı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="rms" data-source="post: 273114" data-attributes="member: 5359"><p>Hocam karşılıklı olarak atışmak gibi olmasın ama siz okulum ile ilgili bir sorun olduğu tespitini nasıl yaptınız?</p><p>Ben Ankara'da oturuyorum. Ödeneklerin aktarıldığı dönemde sürekli olarak üniversite ve ÖSYM ile yüz yüze görüştüm.</p><p>ÖSYM de çalışan arkadaşlar TOEIC ile ödenek alan kimse yok dediler ve benim de bu sebepten dolayı ödeneğimi üniversiteye aktarmadılar. Ben şunu da sordum ÖSYM'ye "Benim üniversitem TOEIC yerine size karşılığı olan KPDS ya da YDS neyse onu direk vermiş olsaydı puan olarak, ödeneği aktaracak mıydınız diye?" Öle bir şey olamaz, biz burada belgeleri kontrol ediyoruz dediler.</p><p>Peki şimdi soruyorum, sınav iptallerini falan geçtim. Siz nasıl ödenek aldınız da ÖSYM sorun çıkarmadı? Bana özelden bilgilerinizi yazın ben de Nazmi hoca almış bana da ödeneğimi aktarın diyeceğim çünkü bu durumda? </p><p></p><p>Ayrıca paranoyaklık bir durum söz konusu değil. IELTS kaldırılacağını tahmin edebiliyor muydunuz?</p><p>Bu bir paranoyaklık değil, insanları üzme çabası da değil, TOEIC için bu sıkıntılar yaşandı, IELTS için de yaşanmaması adına daha fazla bir çoğunluk adına birlik olun demek istiyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="rms, post: 273114, member: 5359"] Hocam karşılıklı olarak atışmak gibi olmasın ama siz okulum ile ilgili bir sorun olduğu tespitini nasıl yaptınız? Ben Ankara'da oturuyorum. Ödeneklerin aktarıldığı dönemde sürekli olarak üniversite ve ÖSYM ile yüz yüze görüştüm. ÖSYM de çalışan arkadaşlar TOEIC ile ödenek alan kimse yok dediler ve benim de bu sebepten dolayı ödeneğimi üniversiteye aktarmadılar. Ben şunu da sordum ÖSYM'ye "Benim üniversitem TOEIC yerine size karşılığı olan KPDS ya da YDS neyse onu direk vermiş olsaydı puan olarak, ödeneği aktaracak mıydınız diye?" Öle bir şey olamaz, biz burada belgeleri kontrol ediyoruz dediler. Peki şimdi soruyorum, sınav iptallerini falan geçtim. Siz nasıl ödenek aldınız da ÖSYM sorun çıkarmadı? Bana özelden bilgilerinizi yazın ben de Nazmi hoca almış bana da ödeneğimi aktarın diyeceğim çünkü bu durumda? Ayrıca paranoyaklık bir durum söz konusu değil. IELTS kaldırılacağını tahmin edebiliyor muydunuz? Bu bir paranoyaklık değil, insanları üzme çabası da değil, TOEIC için bu sıkıntılar yaşandı, IELTS için de yaşanmaması adına daha fazla bir çoğunluk adına birlik olun demek istiyorum. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
IELTS - International English Language Testing Sys
IELTS Denkliği ve Eşdeğerliliği Kaldırıldı