Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
IELTS - International English Language Testing Sys
IELTS Denkliği ve Eşdeğerliliği Kaldırıldı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="TARON" data-source="post: 271999" data-attributes="member: 6779"><p>Hocam açıkçası bende 65 alma çabasındayım girdiğim son 2-3 sınavda 65'e yakın hatta bir soru ile bu barajın altında kaldım. Yds ye başvurmayıp buna başvuranlar için bence son bir fırsat tanınmalı ya da yds nin sayısı yılda 4 e çıkarılmalı. Şimdi ben bu yds den de 65 alamadım diyelim bu sınavda da ielts e giren ve birebir tanıdığım ingilizcesi berbat insanların benden yüksek almış olması ironisi nedir bu haksızlık değil mi? Bence standart bir ingilizce sınavı olmalı herkes eşit şartlarda girmeli sınavlara. Bu tip sınavlar bizim ülkemize uymaz sayın hocam ölçme ve değerlendirmeye aykırı. Umarım adaletli şeffaf sınavlar olur kurunun yanında yaşda yanıyor(hakkı sadece kendi tekelinde görenler var hocam) malesef.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="TARON, post: 271999, member: 6779"] Hocam açıkçası bende 65 alma çabasındayım girdiğim son 2-3 sınavda 65'e yakın hatta bir soru ile bu barajın altında kaldım. Yds ye başvurmayıp buna başvuranlar için bence son bir fırsat tanınmalı ya da yds nin sayısı yılda 4 e çıkarılmalı. Şimdi ben bu yds den de 65 alamadım diyelim bu sınavda da ielts e giren ve birebir tanıdığım ingilizcesi berbat insanların benden yüksek almış olması ironisi nedir bu haksızlık değil mi? Bence standart bir ingilizce sınavı olmalı herkes eşit şartlarda girmeli sınavlara. Bu tip sınavlar bizim ülkemize uymaz sayın hocam ölçme ve değerlendirmeye aykırı. Umarım adaletli şeffaf sınavlar olur kurunun yanında yaşda yanıyor(hakkı sadece kendi tekelinde görenler var hocam) malesef. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
IELTS - International English Language Testing Sys
IELTS Denkliği ve Eşdeğerliliği Kaldırıldı