Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
IELTS - International English Language Testing Sys
IELTS Denkliği ve Eşdeğerliliği Kaldırıldı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="mehsaidmet" data-source="post: 270892" data-attributes="member: 55217"><p>Şimdi herkes bunu soruyor: Ielts neden kalktı? Kesin olarak söylüyorum, TOEFL LOBİSİ'nin parmağı var arkadaşlar bu işte. Niye ielts geçerlilik kalktı da toefl geçerlilik kalkmadı ? Açıklıyorum: Ielts, Toefl karşısında paralel bir yapıydı ve bu ülkede paralel yapılar kabul EDİLEMEZ. İnanmazsınız diye söylüyorum: ÖSYM'nin elinde belgeler var. Bakın yayınlarlar haa ona göre!!</p><p></p><p>Her konuda olduğu gibi yabancı dil öğrenme ve ölçme konusunda başarımız aşikar. Bu konuyu acayip iyi ingilizce konuşan bu kurumlara vermek varken elin ingilizine bırakmak KİMSE KUSURA BAKMASIN rant kaynağıdır. Hem bakın Cumhuriyet tarihinde eskiden de yabancı bir sınav geçerliliği kaldırılmıştı. Şimdi itiraz edenler ozaman NEREDEYDİLER? Hem bu iş batıda da böyle. Devlet burada sınav yapacak siz onu beğenmeyip ieltse gireceksiniz. Benim ÖSYM'mi yedirmeyiz!!</p><p></p><p>Arkadaşlar bu kısma kadar okuyan varsa kusura bakmasın, haberi görünce beynim yandı. Sanırım bu sefer gerçekten yandı. Ben aklıma gelen muhtemel açıklamaları yazmaya çalıştım. Bilmiyorum artık daha ne kadar saçmalayabilirler. Seyfi Hoca muhtemel sebep olarak şunu göstermiş: <a href="http://www.sabah.com.tr/Gundem/2014/01/29/paralel-sicrama-tahtasi-tubitak" target="_blank">Paralel sıçrama tahtası: TÜBİTAK-Sabah - 29 Ocak 2014</a></p><p></p><p>Bu ülkede akademisyenlik yapmaya çalışan her arkadaşa akıl ve fikir sağlığı diliyor, gözlerinizden öpüyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mehsaidmet, post: 270892, member: 55217"] Şimdi herkes bunu soruyor: Ielts neden kalktı? Kesin olarak söylüyorum, TOEFL LOBİSİ'nin parmağı var arkadaşlar bu işte. Niye ielts geçerlilik kalktı da toefl geçerlilik kalkmadı ? Açıklıyorum: Ielts, Toefl karşısında paralel bir yapıydı ve bu ülkede paralel yapılar kabul EDİLEMEZ. İnanmazsınız diye söylüyorum: ÖSYM'nin elinde belgeler var. Bakın yayınlarlar haa ona göre!! Her konuda olduğu gibi yabancı dil öğrenme ve ölçme konusunda başarımız aşikar. Bu konuyu acayip iyi ingilizce konuşan bu kurumlara vermek varken elin ingilizine bırakmak KİMSE KUSURA BAKMASIN rant kaynağıdır. Hem bakın Cumhuriyet tarihinde eskiden de yabancı bir sınav geçerliliği kaldırılmıştı. Şimdi itiraz edenler ozaman NEREDEYDİLER? Hem bu iş batıda da böyle. Devlet burada sınav yapacak siz onu beğenmeyip ieltse gireceksiniz. Benim ÖSYM'mi yedirmeyiz!! Arkadaşlar bu kısma kadar okuyan varsa kusura bakmasın, haberi görünce beynim yandı. Sanırım bu sefer gerçekten yandı. Ben aklıma gelen muhtemel açıklamaları yazmaya çalıştım. Bilmiyorum artık daha ne kadar saçmalayabilirler. Seyfi Hoca muhtemel sebep olarak şunu göstermiş: [url=http://www.sabah.com.tr/Gundem/2014/01/29/paralel-sicrama-tahtasi-tubitak]Paralel sıçrama tahtası: TÜBİTAK-Sabah - 29 Ocak 2014[/url] Bu ülkede akademisyenlik yapmaya çalışan her arkadaşa akıl ve fikir sağlığı diliyor, gözlerinizden öpüyorum. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
IELTS - International English Language Testing Sys
IELTS Denkliği ve Eşdeğerliliği Kaldırıldı