Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
IELTS - International English Language Testing Sys
IELTS Denkliği ve Eşdeğerliliği Kaldırıldı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="papirus" data-source="post: 270890" data-attributes="member: 11720"><p>inanın mağdurum diyen arkadaşlar daha beterini yazın yaşadık sınava girmeden 3 gün önce eşdeğerlik değişti dava açtık ben ve benim gibi binlerce kişi. Ösym geri adım attı başvuru tarihini esas aldı şuan başvuru tarihini esas alıp 30 gün içerisindeki sınavları kabul edeceği büyük şans ki bu bizim meyvemizdir, helal olsun bundan faydalanacak arkadaşlarıma. Şimdi IELTS'e güvenip yds ye başvuru yapmayan arkadaşlar için mahkeme kapısı göründü sizi destekliyorum her türlü, bu işin peşini bırakmayın.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="papirus, post: 270890, member: 11720"] inanın mağdurum diyen arkadaşlar daha beterini yazın yaşadık sınava girmeden 3 gün önce eşdeğerlik değişti dava açtık ben ve benim gibi binlerce kişi. Ösym geri adım attı başvuru tarihini esas aldı şuan başvuru tarihini esas alıp 30 gün içerisindeki sınavları kabul edeceği büyük şans ki bu bizim meyvemizdir, helal olsun bundan faydalanacak arkadaşlarıma. Şimdi IELTS'e güvenip yds ye başvuru yapmayan arkadaşlar için mahkeme kapısı göründü sizi destekliyorum her türlü, bu işin peşini bırakmayın. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
IELTS - International English Language Testing Sys
IELTS Denkliği ve Eşdeğerliliği Kaldırıldı