Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Hocalara ikramlar
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="eskilerden biri" data-source="post: 489800" data-attributes="member: 98014"><p>Jüri üyesi olarak savunma sırasındaki ikramlar canımı sıkıyor açıkcası. Nefsime hakim olamayıp bir tane bir şey yiyeyim diyorum aynen karşımdaki öğrenciye saygısızlık ama canım da çekiyor. Tam yerken soru sırasının gelmesi dolu ağızla konuşma da cabası. Öte yandan kuru pasta bile olsa hazırlık yapan öğrencinin tezini beğenmemişsen etik sorunlar..kendini kabule mecbur hissetme gibi. </p><p>Danışman olarak kendi öğrencilerimin jürisinde jüriye çay kahveyi ben almayı tercih ediyorum. Kendim yüksek lisans sırasında hiçbir ikram yapmadım . Öyle bir adet yoktu zaten. Doktorada da savunma sonrası okulun lokalinda yemek ısmarladım ama arş.gör olduğum için külfet olmadı.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="eskilerden biri, post: 489800, member: 98014"] Jüri üyesi olarak savunma sırasındaki ikramlar canımı sıkıyor açıkcası. Nefsime hakim olamayıp bir tane bir şey yiyeyim diyorum aynen karşımdaki öğrenciye saygısızlık ama canım da çekiyor. Tam yerken soru sırasının gelmesi dolu ağızla konuşma da cabası. Öte yandan kuru pasta bile olsa hazırlık yapan öğrencinin tezini beğenmemişsen etik sorunlar..kendini kabule mecbur hissetme gibi. Danışman olarak kendi öğrencilerimin jürisinde jüriye çay kahveyi ben almayı tercih ediyorum. Kendim yüksek lisans sırasında hiçbir ikram yapmadım . Öyle bir adet yoktu zaten. Doktorada da savunma sonrası okulun lokalinda yemek ısmarladım ama arş.gör olduğum için külfet olmadı. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Hocalara ikramlar