Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Güvenlik Soruşturması Süreciniz Ne Kadar Sürdü?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="bus.adm" data-source="post: 486642" data-attributes="member: 81496"><p>Son öyp ile atandım.. malum 50d olduk.. 2017 nin sonunda kurumumuz 33a ya geçiş için güvenlik soruşturması istedi. 1,5 ay içinde bazı arkadaşların geldi.. 3.5 aydır gelmeyenler de var. biride benim.. emniyete soruyoruz 2 ay içinde kesinlikle göndeririz diyor. bizde 2 aydan fazla beklemez diyor. kurum bize gelen bişey yok diyor ve bu saattten sonra 33a ya da geçemezsin diyor. Yüksek Lisans bitince ilişkin kesilir diyor.. </p><p></p><p>ben öyp de 50d bile olsa doktoraya direk geçer diye biliyordum yanılıyor muyum? ayrıca gelmeyen güvenlik soruşturmasının suclusu biz miyiz? herseyi mahvettiler ya yazıklar olsun.. şu işe girdikten sonra yüzümüz hiç gülmedi ya</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bus.adm, post: 486642, member: 81496"] Son öyp ile atandım.. malum 50d olduk.. 2017 nin sonunda kurumumuz 33a ya geçiş için güvenlik soruşturması istedi. 1,5 ay içinde bazı arkadaşların geldi.. 3.5 aydır gelmeyenler de var. biride benim.. emniyete soruyoruz 2 ay içinde kesinlikle göndeririz diyor. bizde 2 aydan fazla beklemez diyor. kurum bize gelen bişey yok diyor ve bu saattten sonra 33a ya da geçemezsin diyor. Yüksek Lisans bitince ilişkin kesilir diyor.. ben öyp de 50d bile olsa doktoraya direk geçer diye biliyordum yanılıyor muyum? ayrıca gelmeyen güvenlik soruşturmasının suclusu biz miyiz? herseyi mahvettiler ya yazıklar olsun.. şu işe girdikten sonra yüzümüz hiç gülmedi ya [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Güvenlik Soruşturması Süreciniz Ne Kadar Sürdü?