Gaziantep Üniversitesi Dil Merkezini Kazananlar

Nazmi

Akademikpersonel.org
Yönetici
Gaziantep Üniversitesi Dil Merkezini Kazanan arkadaşlarımız burada tanışabilir,düşüncelerini paylaşabilirler.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

ucaroguzhan

Öğrenci
Gaziantep Üniversitesi İnşaat Mühendisliği mezunuyum. Odtü'den ayrılmış olması, buranın iyi bir dil eğitimi ve iyi bir eğitimi olduğunu göstermiyor maalesef. Tercih yapacak olanlar bir kere daha düşünsün derim...
 

muhalefet47

Öğrenci
Merhaba arkadaşlar. Ben dil eğitimini Gaziantepte aldım. Büyük üniversitelerde eğitim alan birçok kişiyle görüştüm. Şunu söyleyebilirim ki Gaziantep Ünivertsitesi ÖYP li,leri önemsiyor ve özel sınıflar oluşturuyor. Bize Yabancı Diller yüksek okulunun en iyi hocaları gelmişti diyebilirim. ben geçen sene eğitim aldım bu yıl da aynı kaliteyle devam edeceklerse herkese tavsiye edebilirim. Bu arada ben kursun yarısındayken daha önce 45 olan dil puanımı 66 ya yükselttim.
 

bourne

Öğrenci
1. tercihim olan gaziantep üniversitesine yerleştim hadi hayırlısı...

---Güncellendi---

inşallah kurs sonunda size yardımcı olabilecek bilgiler veririm
 

ilhan32

Öğrenci
YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU
ÖYP DİL KURSU İÇİN GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ YDYO'YA YERLEŞTİRİLEN ADAYLARIN DİKKATİNE
28.09.2012 10:13:44
YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU - EMRAH CİNKARA

04/10/2012 TARİHİNDE SAAT 14:00 DE ÖYP DİL KURSU İÇİN GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ YDYO'YA YERLEŞTİRİLEN ADAYLARIN SEVİYE TESPİT SINAVI YAPILACAKTIR. BU KAPSAMDAKİ TÜM ÖYP ARAŞTIRMA GÖREVLİLERİNİN YDYO B BLOK ZEMİN KAT B002 VE B003 NOLU DERSLİKLERDE HAZIR BULUNMALARINI RİCA EDERİZ.



Gaziantep Üniversitesi


böyle yazıyor
 

cancarpe

Öğrenci
arkadaşlar ben 2013 aralık atamalarında yerleştim..dil puanım 46.25 bu yüzden dil eğitimi alacağım..gaziantepli oldugum için dil okulu açılırsa burayı yazmayı düsünüyorum..eskilere soruyorum dil eğitimi nasıl burda kursa giden arkadaşlar bana yardım edebilir mi lütfen..yoksa ist.ankara izmiir gibi illerimi yazmalıyım..?teşekkür ederim..
 

sehzade05

Öğrenci
Gaziantep Üniversitesinde dil eğitimi alan arkadaslar memnun musunuz? yeni bir dil tercihi dönemi daha baslayacak lütfen önerilerinizi ve görüşlerinizi paylasıp bize yardımcı olur musunuz?
 
Üst