Facebook Reklamları İle İlgili Bir Araştırma İçin Anket Formu

ufuk34

Öğrenci
Merhaba arkadaşlar,
KTO Karatay Üniversitesinde araştırma görevlisiyim.Facebook'da bulunma amacı ve facebook reklamlarına duyulan ilgi arasındaki ilişkileri belirlemek için bir araştırma yürütmekteyim. Bu amaçla bir anket formu hazırladım. Ankete katılırsanız sevinirim. Desteklerinizi bekliyorum.

https://www.surveymonkey.com/s/WYDZ37R

Oldboy

Akademikpersonel.org
Anketinize katıldım. Facebook'u reklam vermek amacıyla kullananlar da mevcut, sorularınızı o yönden de gözden geçirirseniz daha iyi olur. Bana pek hitap etmedi.

ufuk34

Öğrenci
sağol hocam ellerine sağlık.

- - - Güncellendi - - -

malum araştırma belli bir kapsamda ve bazı sınırları mevcut bu yüzden belli ölçüde daraltılıyor. bahsettiğiniz sıkıntı da sanırım bundan kaynaklanıyor. doldurduğunuz için çok teşekkür ederim.

ufuk34

Öğrenci
Teşekkürler arkadaşlar doldurduğunuz için. Veri girişinde ters kodlama yapmak zorunda bırakmadığı için küçük sayının ifadeye katılmama derecesine karşılık gelmesini kasıtlı olarak seçtim. Pedagojik açıdan yaptığım şeyin çok doğru olduğunu savunmuyorum. Fakat pragmatik açıdan faydalı olduğunu da inkar edemem :)

keynes27

Öğrenci
hocam doldurdum anketinizi. ancak facebook kullanıyor musunuz sorusuna hayır cevabı veren cevaplayıcının diğer sorulara cevap verme durumunda kalmaması vaya farklı sorular yöneltilmesi gerekirdi diye düşünüyorum. mesala ben facebook kullanmıyorum. facebook kullanıyor musunuz sorusuna hayır cevabını verdim ve diğer sorulara da facebook karşıtı olduğum için kesinlikle katılmıyorum cevabını verdim. Ancak sanırım benim cevaplarım pek işinize yaramayacak. başarılar diliyorum

ufuk34

Öğrenci
hocam doldurdum anketinizi. ancak facebook kullanıyor musunuz sorusuna hayır cevabı veren cevaplayıcının diğer sorulara cevap verme durumunda kalmaması vaya farklı sorular yöneltilmesi gerekirdi diye düşünüyorum. mesala ben facebook kullanmıyorum. facebook kullanıyor musunuz sorusuna hayır cevabını verdim ve diğer sorulara da facebook karşıtı olduğum için kesinlikle katılmıyorum cevabını verdim. Ancak sanırım benim cevaplarım pek işinize yaramayacak. başarılar diliyorum

hocam tamamen haklısınız. zaten aynı eleştiriyi ben de kahve falı anketi yapan arkadaşa yöneltmiştim. fakat bu problemi çözemedim. anket ayarlarını değiştirmem lazım fakat bunu da anketi belli bi süre kapatarak yapmam gerekecek sanırım. veri toplama için ayırdığım süre de dolmak üzere olduğu için açıkçası gözardı edebileceğim bir hata olarak değerlendirdim.

- - - Güncellendi - - -

katıldım ben de.

çok teşekkürler.