Uğurlu kız
Öğrenci
ne tarz bir yer arıyorsunuz ? ben ankarada yasıyorum sizin için arastırabilirim![]()
aaa bu habere çok sevindim
ne tarz bir yer arıyorsunuz ? ben ankarada yasıyorum sizin için arastırabilirim![]()
Hayırlı olsun mevayardıma ihtiyacınız olursa çekinmeyin lütfen. Sorularınızı burada bana sorabilirsiniz ingilizce ili ilgili
![]()
En son YDS puanınız 100 d değil mi hocam?![]()
aaa bu habere çok sevindimçok teşekkür ederim
en mantıklı tabikide odtüye yakın bir yer olması ama sanırım oraları da çoook pahalı
1+1 olabilir 2+1 olabilir güvenli bir yer olsun tabi ve de fiyatı uygun
çok şey mi istedim acaba
eryaman mı ne o taraflarda kiralar iimiş sanırım etimesgutta da ama ordan odtü kaç dakikadır otobüs varmıdır her saat hocam
100. yıl yakın ama kiralar pahalıdır. eryamandan yaklasık yarım saat sürer kiralar da daha uygun olursiz ne zaman geleceksiniz ankaraya?
Cumartesi sabahı Aşti de olacağımyani oranın ismini öğrendim
![]()
peki hocam eryamanda odtü ye giden otobüsler ne sıklıkla geçer :S
Cumartesi sabahı Aşti de olacağımyani oranın ismini öğrendim
![]()
peki hocam eryamanda odtü ye giden otobüsler ne sıklıkla geçer :S
odtü'de dil eğitimi nasıldır? üniv. barınma imkanı da sunuyor mu? bilenler,yaşayanlar paylaşırsa sevinirim...
teşekkürler...
Arkadaşlar, merhabalar. İki dönem önce ODTÜ'de dil eğitimi aldım. ODTÜ merkezi bir yerde, Yabancı Diller Yüksekokulu kampüs içinde zaten, ulaşımınız.......
ya arkadaşlar ben de odtüyü yazmak istiyom lakin bir şey duydum odtüde dil eğitimi iyi olmasına iyimişte ama bazen yds dışına müfredat olarak taşıp spekiing lede ilgileniyomuşlar. yani yds tam adapte değilmiş diyolar
emre arkadaşım ihtimaller üzerinde konuşmayalım istersen. şu an Yds denilen bir sınav var. daha çok greamer ve reading anlama dayalı olan bir sınav. speaking öğrenilmesi gereken bir durum ama şuan ki duruma göre daha yds yönelik olması bence bizi kurtarması açısından daha iyi diye düşünüyorum. odtüde arkadaşı aradım iyi olduğunu söyledi lakin bu bahsettiğim durumdan dolayı memnuniyesizlikte olmamış değil. ben yine de tedbiren söyledim