ege üniversitesi.

xdeathing

Öğrenci
ege üniversitesi sosyal bilimler enstitüsü başvuruları ne zaman açıklanır acaba.bu konu hakkında fikriniz var mı.fen bilimleri açıklanmış o kalmış.
 

katree

Öğrenci
Ağustosun onunda başvurmuştum ben iki sene önce. Geçen sene de aynı aydaydı sanırım. Ağustos gibi alıyor başvuruları, öyle biliyorum.
 

katree

Öğrenci
Rica ederim. Ben tezsiz yüksek lisans için başvurmuştum ve kabul edilmiştim. Tezli yüksek lisansa başvuran arkadaşlarım da vardı bölümüne göre değişiyor tabii ama tezli yüksek lisans mülakatları daha zor oluyor. Puanınız da önemli, başvuracağınız alan ile ilgili temel bilgilere, hocalara, hocaların çalışmalarına mülakata girmeden önce bakmanızda yarar var. Ege Üniversitesi çok kaliteli bir üniversite, mutlaka şansınızı deneyin.
 

xdeathing

Öğrenci
tekrar teşekkürler.puanlarım idare eder,ales 74 dil 65..mülakattan korkmuo değilim.benim bölüm sanat tarihi.çok kapsamlı bi bölüm..nerden soracakları belli olmuo.bakalım şansımı deniicem.
 

ibrahim01987

Öğrenci
Eğer okuldan mezun olurken tez yaptıysan, yaptığın tez hakkında sorular soruyorlar. Kendi tezine çalışmanı tavsiye ederim. Başarılar dilerim.
 
Üst