Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
ÖYP / Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı
ÖYP Dil Merkezleri
Dil Yüzünden İlişik Kesilirse Tazminat Ödeniyor mu?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="fmt" data-source="post: 406161" data-attributes="member: 84983"><p>Merve hocam ben de alan sınavlı öyp neticesi Anadolu Üniversitesi Anayasa Hukuku'na yerleştim. YDS puanım 50. Dil kursu açılana kadar ben 65 puanı alamazsam gideceğim dil kursu bitiminde zorunlu hizmet üniversiteme döner dönmez başlar mı yoksa doktora sonrası mı 6 aylık süre başlar. Bir de dil kursu içerisinde istifa etmek durumunda kalanlar ne kadarlık bir ödeme yapıyorlar bilgilendirirseniz sevinirim</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="fmt, post: 406161, member: 84983"] Merve hocam ben de alan sınavlı öyp neticesi Anadolu Üniversitesi Anayasa Hukuku'na yerleştim. YDS puanım 50. Dil kursu açılana kadar ben 65 puanı alamazsam gideceğim dil kursu bitiminde zorunlu hizmet üniversiteme döner dönmez başlar mı yoksa doktora sonrası mı 6 aylık süre başlar. Bir de dil kursu içerisinde istifa etmek durumunda kalanlar ne kadarlık bir ödeme yapıyorlar bilgilendirirseniz sevinirim [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
ÖYP / Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı
ÖYP Dil Merkezleri
Dil Yüzünden İlişik Kesilirse Tazminat Ödeniyor mu?