Aynen öyle.
Sonra tabiki YÖK " kadrolar boş kaldığı için ÖYP'yi kaldırdık " gibi bir açıklama yapar. Bu terbiyesiz kendini ifşa ettiği için görüyoruz, bunun gibi olup da kendini saklayan onlarca kişi var...
Devlet, seni dil bilmediğin halde öğretim elemanı olarak kadroya almak gibi büyük bir özveride bulunmuş ve demiş ki öğren, kendini yetiştir öğretim üyesi ol. Adı üstünde ÖĞRETİM ÜYESİ YETİŞTİRME PROGRAMI. Ama illaki her güzel şeyi artniyetle sömürecek olan bunun gibi insanlar çıkacak. Bu ülkede ne yazık ki böyle insanların sayısı hiç de az olmadığı için bir arpa boyu yol alamıyoruz.
Sizler kim oluorsunuz da bana böyle laf atabiliyorsunuz;
Yazdım ve gideceğim - gideceğim ki yazdım ; Ama anlyamadığınız noktalar var
1- İngilizcem iyi değil olur da geçemezsem tazminat oluyor mu die kafamda soru var
2- ÖYP yi istiyorum ve gideceğim ama çok daha ileri sevie bir planım var ama çok ama çok küçük ihtimal başarabilmem olur da böle bi küçük bi ihtimal gerçekleşirse ne olur diye düşünmek zorundayım, bunlara analitik + ileriye dönük düşünme denir .
3- Dolayısı ile böyle karmaşık olduğu için normal olan bu durumu böyle duygusala - polemiğe dönüştürmeye hiç gerek yok, ok Türkiye ilerlemiormuş ta felanmış da filanmış ta şeklinde
Ve hala amacım ilerideki adımlarda nelerle karşılacağımı görmek, böle basit şeler konuşmak değil; iyi akşamlar diliyorum !