Bursa'da ıelts/toefl için tavsiye

mmaras

Öğrenci
Merhaba arkadaşlar ielts'e hazırlanacağım. Bursa'da kursa giden ve tavsiyesi olan var mi? Toefl kursu tavsiyesi de alabilirim çünkü duruma göre toefla da hazirlanabilirim.

Ylsy bursiyer adayıyım. Bu sene özel kurslara da gidilebilecekmis. Meb'in yonlendirdigi Üniversite kurslarının daha iyi olacagini düşünüyorum ama kendi sehrimde iyi bi kurs bulursam orayı değerlendiririm.
 

melik16

Öğrenci
merhaba ıelts ABD, Kanada, Birleşik Krallık, Yeni Zelanda ve İrlanda derken yüksek lisans için ingilterede karar kılınıyor.Ielts hazırlanmak liseden üniversiteye geçmek gibi ciddiyeti hissettiriyor.Okuma yazma dinleme konuşma üzerinden her bir part üzerinden yapılan puanlama ile skor belirleniyor.Bol Bol okuma dinleme konuşma yapılması kaçınızmaz 7,5 gibi hedef söz konusu ise.Hazırlanırken her hocadan takviye alınmaz size bazen bir şey katar diye bildiklerinizide kafa karışıklığı diye unutabiliyorsunuz.Bursa ielts konusunda yeterli bir şehir değil ielts hazırlanmayı hakkıyla verebilecek kurumdan biri Akademik batı dilleri dil okulu.Geçen sene ali ilker hocadan almıştım gayet verimli geçti.Hazırlanacağınız hoca kriteri çok önemli ve tabi ilgisi ders talep edin veya daha önce eğitim alan arkadaşlarınızın referansını dikkate alın.Tabi Herşey bir tarafa her şey sizde bitiyor.Hocanın sınav yöntemleri ,anlatımı ve eksik kısımları tamamlama görevinden sonra iş size kalıyor.Not:Yds sınavından 85 alan biri ielts den 5,5 alıyor buda ayrı bir ironi.Umarım ingilizce eğitim sistemimiz ielts sistemi odaklı olur
 

gizembal

Öğrenci
hem ielts hem toefl a giren arkadaşlarıma önerim çalışacakları kişi yada kurumu sınava olan hakimiyetleri hatta mümkünse yaptıkları skorlara göre değerlendirin. türkçe bilmekle türkçe sınavında güzel puan alınamadığı gibi her kişi yada kurumda bu sınavlarda size yardımcı olabilecek diye bir şey de yok. ben araştırmalarımı böyle daraltıp perspektifimi daralttım.. gidip görüştüm teker teker. IELTS ıdp partneri olup hocanın ielts hakimiyeti olması etkiledi beni.Akademik batı dilleri bu kritere uygun.Aynı zamanda Zafer hoca var beşevlerde oda iyi gayet.Duyduğum kadarıyla Türkiye’de yüksek lisans için geçerli YDS ve yök dil dışında 4beceri odaklı ielts benzeri bir sınav olacakmış bu konuda yök üzerinde çalışıyormuş.O açıdan 4beceri odaklı çalışmak en doğru tercih olacak
 
Son düzenleme:

gece77

Öğrenci
Ben size zorlu toefl sürecimden bahsetmek istiyorum. İş yerim (uluslararası bi firmada makina mühendisi olarak çalışıyorum) uzun süreli yurtdışı görevi için benim gitmemi uygun gördü fakat dil bilgimi belgelendirmemi istiyorlardı. İngilizcem iyidir fakat tahmin edersinizki kurumsal firmalar için iyi olması değil nitelikli olması önemli. Bu yüzden ilk hatamı yaptım ve kendim çalışmaya karar verdim. Kitaplar youtube videoları fln derken zaman geçtikçe aslında sadece bildiğim şeyleri tekrar ettiğimi yeni bilgiler öğrenmediğimin farkına vardım ve bir kurs arayışına girdim. Eleme yoluyla seçeneklerimi 2ye düşürdüm ve ikinci hatamı saatlik ücreti 10 lira daha uygun diye yanlış kurs seçmekle yaptım. Eğitimin ilk günü 22 yaşında bir delikanlı geldi ve eğitimimi başlattı (ben 34 yaşındayım). 3.hatam ise önyargılı olmamak adına derslere devam kararımdı ancak benim ondan daha çok şey bildiğimi görünce kayıt iptali yapmak istedim. Tahmin edersinizki yapmadılar. Şuan mahkemeliğiz. Daha sonra Akademik Batı Dillerine gittim zaten görüşmüştük detaylı bilgi almıştım. Derslere başlamadan önce acıyla tecrübe ettiğim için hocayla tanışmak istedim ve çok memnun oldum. İnanılmaz donanımlı işin eğitimini almış 46 yaşında bir native (gerçek bir native:)). Düzenli olarak sınavlara girdiğini sisteme hakim olduğunu öğrendim. Eğitimler başladığında da hem kurumun ilgisi disiplini hem de hocanın profesyonelliği beni oldukça ihya etti. Ödevlendirmeler,ders takipleri,sınav teknikleri (toefl ielts gibi sınavlarda çok önemlidir), denemeler derken 105 skorla iş yerimin istediği puanın da üstüne çıkmış bulundum. Sizlere tavsiyem vakit ve nakit önemlidir arkadaşlar bu sebeple eğitim alacağınız yerleri çok iyi seçin. Sonra ben gibi uğraşırsınız.
 

Fatmakara.16

Öğrenci
Bu konuda en iyi online ve normal eğitimi sunan tek bir kurum vardır oda Aysun uğuş eğitim kurumudur.

- - - Güncellendi - - -

Fiyatı ve kalitesi ile öbürlerinden öne çıkan tek kurumdur Aysun uğuş size bişeyler öğretmeden bırakmazlar.

- - - Güncellendi - - -

Bursada toefl sınavına en iyi hazılayan kurum kalitesi ile öne çıkıyor oda Aysun uğuşdur.
 

Erhan yılmaz

Öğrenci
Bu konuda en deneyim ve başarılı olan Aysun uğuş dil okulunu tavsiye ederim.

- - - Güncellendi - - -

Bursanın en başarılı dil okulu online eğitimleri ve kalitesi ile Aysun uğuşu herkese tavsiye ediyorum.

- - - Güncellendi - - -

Size bişeyler katmayı amaçlayan bir kurum olan Aysun uğuşu size tavsiye edebilirim.

- - - Güncellendi - - -

Kendileri sizin öğrenmenize önem veren kaliteli bir kurum olan Aysun uğuşu size öneririm gerçekten öğrenebilirsiniz ve sınavlarda gerçekten etkisi olmakta .

- - - Güncellendi - - -

Başarıya ulaşmak isteyen kişilere tavsiyemdir Aysun uğuş dil kurumu.

- - - Güncellendi - - -

38. Toefl de başarımın tek sırrıdır kendileri online eğitimdeki en kaliteli hizmeti veriyorlar.

- - - Güncellendi - - -

ielts de başarılı olmak isteyen arkadaşlar online kaliteli bir eğitim almak isterseniz Aysun uğuş dil kurumunu tavsiye ederim.
 

gözdepişkin

Öğrenci
Bu pandemi dolasıyla en iyi toefl hazırlanma yolu online eğitimdir fırsat kaçırmamak lazım hemde başarılı bir online eğitimi olan Aysun uğuş dil okulunu tavisye ederim.
 
Üst