Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Bir Arş Gör'lük Çıkmazı: Eğitim Hakkı, Mobbing, Bilim Yapma Arzusu..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="mobb" data-source="post: 498399" data-attributes="member: 104860"><p>Mermaid, gerçekten duruma çok üzüldüm. Yazılarınızı okurken gözlerim doldu diyebilirim. Çünkü aynı problemi harfiyyen ben de yaşıyorum. 2015 Öyp ile atandım. Başka bir üniversitede yl yapmama rağmen zorla kaydımı sildirdiler. Atandığım kurumda yl bitirdim. Binbir güçlük, zorluk ve yetersizlikler eşliğinde. Aynı problemi doktorada yaşamayacağım dedim. Yökün Öyp liler için açtığı tercih sisteminden istanbul'daki bir üniversiteye kendi anabilim dalında müstakil olarak açılmış bir anabilim dalında doktora programını kazandım ve kesin kayıt yaptırdım. Rektörlük 35. madde ile görevlendirme talebimi reddetti. Gerekçesi de ilgili sahada atandığım kurumda doktora programı olması imiş. Külliyyen yalan. Açılan program aynı siizn bahsettğiniz gibi birkaç bölümüm birleşmesiyle açılmış, yeterli kadroya sahşp olmayan, en asgari şartları bile karşılamayan, mesnetsiz bir prpgram. Rektörlüğün red kararının ardından ben de bir üst mercii Yök'e başvurdum. Yök rektörümle iletişime geçmiş. Tabi rektörde olumsuz kanaat belirtmiş. Bu durumda Yök'ten beni telefonla arayıp olumsuz dediler. Ben de cimere yazdım. Yöke gönderdiğim resmi başvuruma resmi kanaldan tarafıma cevap verilmesini istiyorum yazdım. Ayrıca bu süreçte ne akademik izin, ne mazeret izni ne de yazdığım yıllık izinleri kullanmama izin vermedi dekanlık. Bu süreçte doktora derslerime gidemedim. Beni resmen hapsettiler atandığım kuruma. 33a kadrosunda olmama rağmen ilişiğimi kesmekle tehdit ettiler. Herşeye rağmen kaydımı sildirmedim. Okula uzaktan ödevlerle vs. devam ediyorum. Bu süreçte devamsızlıktan bırakan hocalarım da oldu. Dört ay geçti hala neticelendiremedim. Maddi manevi kaybım var. Doktor raporu al derslerine git dedi dekan. Birkaç kez yaptım. Şimdi de aldığım raporlarla beni tehdit ediyor. Psikolojik baskı ve mobbinge devam ediyor. Raporlu olduğum zaman, alelacele tasarlanmış bir toplantı icad ediyorlar. Resmi yazıyla gönderiyorlar. Zorla imza almak istiyorlar. Raporluyum diyorum. Eve gelelim imzalaman lazım diyorlar. Evde olup olmadığımı kontrol etmek için her türlü yola başvuruyorlar. Müsade etsem haneye tecavüz edecekler. İşin en kötü tarafı, bunlar devlet kurumlarını babalarının çiftlikleri gibi kullanıyorlar. İstedikleri gibi at koşturuyorlar. İşin en kötü tarafı burası bir İlahiyat Fakültesi. Kurumlardaki işleyişin denetlenmesi gerekir. İnsiyatif ve takdir yetkisi rekötrlüklere verilmişse de hiç bir taktir yetkisi mutlak ve sınırsız değildir. Dava etmekten korkmayın. 35. maddenin reddine yönelik bir sürü emsal karar var. Eğitim hakkı denen şey engellenemez. Lütfen benimle iletişime geçin.. Detaylı görüşebiliriz</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mobb, post: 498399, member: 104860"] Mermaid, gerçekten duruma çok üzüldüm. Yazılarınızı okurken gözlerim doldu diyebilirim. Çünkü aynı problemi harfiyyen ben de yaşıyorum. 2015 Öyp ile atandım. Başka bir üniversitede yl yapmama rağmen zorla kaydımı sildirdiler. Atandığım kurumda yl bitirdim. Binbir güçlük, zorluk ve yetersizlikler eşliğinde. Aynı problemi doktorada yaşamayacağım dedim. Yökün Öyp liler için açtığı tercih sisteminden istanbul'daki bir üniversiteye kendi anabilim dalında müstakil olarak açılmış bir anabilim dalında doktora programını kazandım ve kesin kayıt yaptırdım. Rektörlük 35. madde ile görevlendirme talebimi reddetti. Gerekçesi de ilgili sahada atandığım kurumda doktora programı olması imiş. Külliyyen yalan. Açılan program aynı siizn bahsettğiniz gibi birkaç bölümüm birleşmesiyle açılmış, yeterli kadroya sahşp olmayan, en asgari şartları bile karşılamayan, mesnetsiz bir prpgram. Rektörlüğün red kararının ardından ben de bir üst mercii Yök'e başvurdum. Yök rektörümle iletişime geçmiş. Tabi rektörde olumsuz kanaat belirtmiş. Bu durumda Yök'ten beni telefonla arayıp olumsuz dediler. Ben de cimere yazdım. Yöke gönderdiğim resmi başvuruma resmi kanaldan tarafıma cevap verilmesini istiyorum yazdım. Ayrıca bu süreçte ne akademik izin, ne mazeret izni ne de yazdığım yıllık izinleri kullanmama izin vermedi dekanlık. Bu süreçte doktora derslerime gidemedim. Beni resmen hapsettiler atandığım kuruma. 33a kadrosunda olmama rağmen ilişiğimi kesmekle tehdit ettiler. Herşeye rağmen kaydımı sildirmedim. Okula uzaktan ödevlerle vs. devam ediyorum. Bu süreçte devamsızlıktan bırakan hocalarım da oldu. Dört ay geçti hala neticelendiremedim. Maddi manevi kaybım var. Doktor raporu al derslerine git dedi dekan. Birkaç kez yaptım. Şimdi de aldığım raporlarla beni tehdit ediyor. Psikolojik baskı ve mobbinge devam ediyor. Raporlu olduğum zaman, alelacele tasarlanmış bir toplantı icad ediyorlar. Resmi yazıyla gönderiyorlar. Zorla imza almak istiyorlar. Raporluyum diyorum. Eve gelelim imzalaman lazım diyorlar. Evde olup olmadığımı kontrol etmek için her türlü yola başvuruyorlar. Müsade etsem haneye tecavüz edecekler. İşin en kötü tarafı, bunlar devlet kurumlarını babalarının çiftlikleri gibi kullanıyorlar. İstedikleri gibi at koşturuyorlar. İşin en kötü tarafı burası bir İlahiyat Fakültesi. Kurumlardaki işleyişin denetlenmesi gerekir. İnsiyatif ve takdir yetkisi rekötrlüklere verilmişse de hiç bir taktir yetkisi mutlak ve sınırsız değildir. Dava etmekten korkmayın. 35. maddenin reddine yönelik bir sürü emsal karar var. Eğitim hakkı denen şey engellenemez. Lütfen benimle iletişime geçin.. Detaylı görüşebiliriz [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Bir Arş Gör'lük Çıkmazı: Eğitim Hakkı, Mobbing, Bilim Yapma Arzusu..