Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Bir Arş Gör'lük Çıkmazı: Eğitim Hakkı, Mobbing, Bilim Yapma Arzusu..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Mermaid92" data-source="post: 485899" data-attributes="member: 55113"><p>Teşekkür ederim hocam. </p><p></p><p>Böyle bir mercinin eksikliğini ciddi şekilde hissediyoruz malesef. BİMER ve CİMER'den bir şey çıkmadı hocam, dediğiniz gibi. </p><p></p><p>1 hafta içinde de kadrom başka bir bölüme geçiriliyor, kaba tabiri ile kendi bölümümden başka bölüme sürgün yiyorum. Gerçekten zor..</p><p></p><p><span style="color: grey">- - - Güncellendi - - -</span></p><p></p><p></p><p></p><p>Hocam teşekkür ederim.</p><p></p><p>Bu durum o kadar kafamı kurcaladı ki hocam, blöf mü gerçek mi anlayamadım. Rektörlüğün konu ile haberi vardı, büyük ihtimalle kurul gerçekten hakkımda toplanacaktı. Ama kadrom kesilir miydi bilemiyorum tabi. Sonrasında YÖK'ü arayıp da üniversite insiyatifinde cevabını alınca kısa vadede kadromu kurtarmak istedim.</p><p></p><p>Ya da bir avukat tutup anayasayı ve yönetmelikleri tiftik tiftik ettirip ona göre bi yol haritası mı çizmeliyim ki.. Çünkü doktora mevzusunu 1 yıl da sürse çözmek istiyorum.</p><p></p><p>Ayrıca hocalarım yalnız olmamak da kötü, o kadar entrikalar dönüyor kaç kişinin hayatı mahvoluyor ama hala hakkımızı savunan merci yok.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mermaid92, post: 485899, member: 55113"] Teşekkür ederim hocam. Böyle bir mercinin eksikliğini ciddi şekilde hissediyoruz malesef. BİMER ve CİMER'den bir şey çıkmadı hocam, dediğiniz gibi. 1 hafta içinde de kadrom başka bir bölüme geçiriliyor, kaba tabiri ile kendi bölümümden başka bölüme sürgün yiyorum. Gerçekten zor.. [COLOR="grey"]- - - Güncellendi - - -[/COLOR] Hocam teşekkür ederim. Bu durum o kadar kafamı kurcaladı ki hocam, blöf mü gerçek mi anlayamadım. Rektörlüğün konu ile haberi vardı, büyük ihtimalle kurul gerçekten hakkımda toplanacaktı. Ama kadrom kesilir miydi bilemiyorum tabi. Sonrasında YÖK'ü arayıp da üniversite insiyatifinde cevabını alınca kısa vadede kadromu kurtarmak istedim. Ya da bir avukat tutup anayasayı ve yönetmelikleri tiftik tiftik ettirip ona göre bi yol haritası mı çizmeliyim ki.. Çünkü doktora mevzusunu 1 yıl da sürse çözmek istiyorum. Ayrıca hocalarım yalnız olmamak da kötü, o kadar entrikalar dönüyor kaç kişinin hayatı mahvoluyor ama hala hakkımızı savunan merci yok. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Bir Arş Gör'lük Çıkmazı: Eğitim Hakkı, Mobbing, Bilim Yapma Arzusu..