Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Bir Arş Gör'lük Çıkmazı: Eğitim Hakkı, Mobbing, Bilim Yapma Arzusu..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="karmate" data-source="post: 485888" data-attributes="member: 7198"><p>kesinlikle yalnız değilsiniz. ilişik kesmek o kadar kolay bir şey değil. soruşturma yememeye bakın hocam. keşke kaydınızı istanbuldan çekmeseydiniz. yapacakları çok fazla bir şey olduğuna inanmıyorum. öyp ve ihtisaslaştırılmış öyp liler her şekilde görevlendirme ile doktora eğitimlerini sürdürüyor. aynı kanuna bağlı olan 33a ve 50dliler neden bu şekilde değerlendirilmiyor bunun hesabı verilmesi lazım. araştırma görevlisinin bulunduğu bölümde doktora programı yoksa ve şehir dışında doktora yapacaksa tek çıkar yol 35. madde.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="karmate, post: 485888, member: 7198"] kesinlikle yalnız değilsiniz. ilişik kesmek o kadar kolay bir şey değil. soruşturma yememeye bakın hocam. keşke kaydınızı istanbuldan çekmeseydiniz. yapacakları çok fazla bir şey olduğuna inanmıyorum. öyp ve ihtisaslaştırılmış öyp liler her şekilde görevlendirme ile doktora eğitimlerini sürdürüyor. aynı kanuna bağlı olan 33a ve 50dliler neden bu şekilde değerlendirilmiyor bunun hesabı verilmesi lazım. araştırma görevlisinin bulunduğu bölümde doktora programı yoksa ve şehir dışında doktora yapacaksa tek çıkar yol 35. madde. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Bir Arş Gör'lük Çıkmazı: Eğitim Hakkı, Mobbing, Bilim Yapma Arzusu..